Haberler

Demokrasi Nöbetindeki Genç Havaya Açılan Kutlama Ateşi Sonucunda Başından Vuruldu

Güncelleme:

Demokrasi nöbetinin 2. günü saat 21: 30 sıralarında Gaziantep'te 18 yaşındaki Mehmet Alpaslan, kutlama yaparken kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen saçmalarla başından yaralandı.

Gaziantep'te darbe girişimine darbe vurulmasının ardından vatandaşların demokrasi kutlaması faciayı da beraberinde getirdi. Demokrasi nöbetinde bulanan 18 yaşındaki genç, havaya açılan sevinç ateşininin hedefi oldu. Valilikten yapılan tüm uyarılara rağmen silahlı sevinç gösterilerine devam ediliyor.

KUTLAMADA ATEŞ AÇILDI, GENÇ BİR ÇOCUK BAŞINDAN YARALANDI

İddiaya göre, demokrasi nöbetinin 2. günü saat 21: 30 sıralarında 18 yaşındaki Mehmet Alpaslan, demokrasi meydanında kutlama yaparken kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen saçmaların hedefi oldu. Mehmet Alparslan, çıkan saçmaların başına isabet etmesi sonucu yaralandı. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan gencin yoğun bakımında tutulduğu öğrenildi.

MEYDANLARA İNDİLER ATEŞLERİN HEDEFİ OLDULAR

Olay sonrası hastane de çaresizce bekleyen Mehmet Alparslan'nın ailesi, devlete ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara indiklerini fakat çocuklarının ateşlerin hedefi olduğunu, yetkililerden yardım istediklerini söyledi.

"BENİM ÇOCUĞUM DEVLET İÇİN, MİLLET İÇİN SOKAĞA ÇIKMIŞTI"

Anne Yeter Alparslan, "Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın çağrısına uyduk. Benim çocuğumda demokrasi meydanına gitti. Orada çocuğumuzu vurdular. Bayıldı diye hastaneye getirdiler. Kurşun yemiş çocuğum. Acil de çekilen film sonucu çocuğun beyninde kurşun olduğu öğrenildi. Doktorlar beynindeki kurşunu çıkaramadılar. Doktorları, 'bu çocuğun kurtulması için bir mucize gerek' dediler. Çocuğumun kurtulması için Cumhurbaşkanımın, Başbakanımın ve Belediye Başkanımız Fatma Şahin'den yardım istiyorum. Benim çocuğum devlet için millet için meydanlara çıktı. Yetkililerinde bize sahip çıkmasını bekliyoruz"

"BİZ DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKTIK, DEVLET DE BİZE SAHİP ÇIKSIN İSTİYORUZ"

Amca Hüseyin Alparslan ise "Yeğenim ben ve ailem demokrasi meydanında gittik. Demokrasi meydanında yeğenim kurşuna hedef oldu. Biz vatanımız, milletimiz, toprağımız için demokrasi meydanına indik. Biz nasıl devletimize sahip çıktık ise devletimizinde bize sahip çıkmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Alparslan Gaziantep 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

son demokrat:

Darbeye hayır, akp ye hayır, fetoculara hayır, başkanlık sistemine hayır

59
4
yanıtYanıtla
TÜRK GENCİ:

MEMLEKET KARIŞMIŞ ONCA ŞEHİT VAR DAVULLU ZURNALI KORNALI KUTLAMA NEDİR YA BİRAZ SAYGI BAZI ŞEYLERİ DÜZGÜNCE YAPMAYI BİLEMİYORUZ MAALESEF

39
3
yanıtYanıtla
ayip denen bir sey var:

arab devletlerini geride bıraktıkbütün gece ilahi okuyup herkesi rahatsız etmeye ne hakkınız var yobazlar çoluk çocuk herkes uyuyor sizler gibi bedavadan para alıp sabahlamıyor

26
13
yanıtYanıtla
1234:

YOBAZ NEDİR Bİ AÇIKLARMISIN LÜTFEN İSLAM MÜSLÜMANLIK EZAN SELA NAMAZ BUNLAR YOBAZLIĞIN İÇİNDEMİDİR NEDİR YOBAZ SAYIN KARDEŞİM Bİ AÇIKLASANA

yanıt3
yanıt6
ellidokuz:

Nöbet tutuyoruz ama silah sıkmak ve arabalarının kornasını çalmak kadar ayıp bir şey varmı yahu.

35
1
yanıtYanıtla
adam:

Banami sordun sokaklara dökülürken der gecer;-)))

16
17
yanıtYanıtla
DOBRA:

HİÇ BİR ASKERİN NÖBET TUTARKEN; DAVUL ZURNA ÇALDIĞINI, KORNA ÇALDIĞINI, SAĞA SOLA BAĞIRDIĞINI, ATEŞ ETTİĞİNİ VS. GÖRDÜNÜZMÜ. NÖBET ADAM GİBİ TUTULUR.

30
1
yanıtYanıtla
ayıp denen bir şey var:

burası türkiyemi yoksa suriyede bir köymü bütün gece dinimizi bu harekata baglayıp bagıranlar çalışmadanmı yaşıyor gelirleri nereden bizede bilgi verinde bilelim uyuyan bebeklere ve hastalara biraz saygılı olun darbeye karşı olmak iyi bir şey ama bütün gece bu şekilde bagırmak acaip

22
4
yanıtYanıtla
memet:

Demokrasi nöbeti diye meydana çıkan en işlek caddeler trafiğe kapatılarak milletin cezalandırıldığının kimse farkında değil mi ? Duraklarda onlarca kişi perişan bir halde araç bekliyor. Bir işide tadında bırakamaz mıyız ?

18
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu ülkede her gün darbe var hergün en az bir ev ürünü zam alıyor devlet kendi halkına darbe yapıyor gerçii bu askeri darbe işinde de b, r , iş var ama plan gibi geldi bana oyun gibi

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title