Haberler

Gaziantep Milletvekili Koçer Olay Mahallinde

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, terör örgütü DAEŞ'ın hücre evine yönelik düzenlenen operasyon sırasında yakalanacaklarını anlayan teröristlerin kendilerini patlattıkları ve 3 polisin şehit olduğu, 8 kişinin yaralandığı olay yerinde incelemede bulundu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Koçer, inceleme sonrası yaptığı açıklamalarda, "Terör ve terör örgütlerine karşı olan mücadelemizdeki kararlılığımız hiç eksilmeden sürecek. Gaziantep'de aylardır çok başarılı operasyonlar yapılıyor.Gerek Valimizin gerekse emniyet müdürümüzün ve güvenlik güçlerimizin bu alanda sergiledikleri üstün gayreti ve performansı takdir ediyorum. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylun'nun ifade ettiği gibi hükümetimizin aldığı etkin tedbirler, yürütülen mücadele kararlılıkla devam edecek. Bu menfur olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Hiçbir alçak saldırı, hiçbir hain plan, kardeşlik şehri Gaziantep'in birliğini, huzurunu bozamayacaktır.

Terör bir insanlık suçudur. ve dünyanın her yerinde terör insanların en önemli sorunu haline gelmiştir. Türkiye olarak terörle mücadelede topyekün birlik içinde olmalıyız. Terörün üzerinden siyaset yapmak yerine terörü lanetleyip tek yumruk olmak zorundayız. Gaziantepli hemşehrilerimi bu süreçte güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmaya, şüphelendikleri durumları derhal bildirmeye, sağduyu ve birlik mesajı vermeye davet ediyorum. Hainlere fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nejat Koçer Gaziantep AK Parti Yerel Haberler

title