Haberler

Gaziantep Emniyetinde Devir Teslim

İçişleri Bakanlığının emniyet müdürleri kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, görevini Faruk Karaduman’a devretti.

İçişleri Bakanlığının emniyet müdürleri kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, görevini Faruk Karaduman'a devretti.

Gülveren, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atanan Faruk Karaduman'ı makamında karşıladı. Erhan Gülveren, burada düzenlenen törenle makamını Karaduman'a teslim etti. Kars Emniyet Müdürlüğünden gelen Karaduman'a yeni görevinde başarılar dileyen Gülveren, "Görev aldığım süre içerisinde vatandaşlarla olan ilişkimizin en üst düzeye çıkması için çalıştım. Vatandaşlara asayiş ve diğer konularda hizmetin en güzel şekilde verilmesi noktasında ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık. Güvenlik noktasında Gaziantep'i bir noktaya getirdiğimizi hissediyorum. Herkesin bize karşı haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim hakkım her kimde varsa hakkımı helal ediyorum" dedi.

Karaduman da, Gülveren'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum. Ben de kendisinden aldığım bu görevi bir üste çıkarmaya çalışacağım. Burada çok güzel çalışmalar yaptı, bizler de bunun devamını getireceğiz. Devlette devamlılık esastır. Bize bu görevi verenleri mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Gülveren, Karaduman'a çiçek verdikten sonra makamdan ayrıldı - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erhan Gülveren Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title