Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnternet Üzerinden İngilizce Kursu Başlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Eduline Eğitim Teknolojileri ve North Alabama Üniversitesi İşbirliği ile Belediye Sınırlarında Yaşayan Tüm Vatandaşların Cüzi Bir Ücretle Faydalanabileceği İnternet Üzerinden İngilizce Kursu Başlattı. Sistemin Tanıtımı İçin Çetin Emeç Salonunda Bir Toplantı Yapıldı. Toplantıya Özellikle İngilizce Öğretmenleri Büyük İlgi Gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Eduline Eğitim Teknolojileri ve North Alabama Üniversitesi işbirliği ile belediye sınırlarında yaşayan tüm vatandaşların cüzi bir ücretle faydalanabileceği internet üzerinden İngilizce kursu başlattı. Sistemin tanıtımı için Çetin Emeç salonunda bir toplantı yapıldı. Toplantıya özellikle İngilizce öğretmenleri büyük ilgi gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 60'lı 70'li yıllarda belediyenin en önemli hizmetinin kanalizasyon yapmak olduğunu ancak özellikle Avrupa Birliğine giriş sürecinde belediyelerin çok önemli roller üstlendiğini söyledi.

Güzelbey şöyle konuştu: "Avrupa Birliği üye ülkelerinde belediyeler eğitim ve sağlık konularında önemli yetkiler almış durumda. Çünkü belediyeler halkla iç içe ve halka daha çabuk ulaşabiliyor. Biz de son yıllarda belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Geçen yıl 2 bin 44 öğrencimizi üniversiteyi hazırladık ve yüzde 84 başarı sağladık. Bu yılda zamanı kısıtlı fakat İngilizce öğrenmek isteyen Gaziantepliler için hizmeti evine götürdük.Kayıt yaptıran ilk bin kişiye ücretsiz İngilizce kursu verilecek."

İnternet üzerinden verilecek kursun tanıtımını yapan Proje Koordinatörü Nufel Oktay:

"850 saatten oluşan ve toplamda 1 yıl sürecek olan kursu 3'er aylara böldük. Tüm dünyada kullanılan bir İngilizce programın içinde gramer, oyunlar, mektup arkadaşı bölümü, konuşan deyimler bulunuyor. Aynı anda görerek, duyarak ve telaffuz ederek öğreneceğiniz bir program. Türkçe destekli bu program İngilizce öğreniminde en büyük sorun olan konuşma ve konuşulanı anlama sorununu çözüyoruz"dedi.

1 yıl boyunca ücretin değişmeyeceğini de belirten Oktay; 3 aylık dönem ücretinin 17 lira 50 kuruş olduğunu ve kayıt yaptırmak isteyenlerin internet adresinden kullanıcı adı ve şifresi alabileceğini söyledi.

(SMR-ST-Y)

21.11.2007 18:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title