Haberler

Gazeteci Levent Gültekin'in saldırıya uğradığı anlar ortaya çıktı

Güncelleme:

Gazeteci Levent Gültekin, akşam saatlerinde saldırıya uğradı. Gültekin'in saldırıya uğradığı anlar da ortaya çıktı. Görüntülerde kalabalık bir grubun Gültekin'i yere düşürdüğü ve tekmelediği görülüyor.

Gazeteci Levent Gültekin Bakırköy'de bir grubun saldırısına uğradı. Bir televizyon programının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'deki televizyon binası önünde saat 19.30'da yaklaşık 25 kişinin Gültekin'e tekmelerle saldırdığı öğrenildi. Bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Canlı yayındaki Levent Gültekin'in program sonrası ifadesine başvurulacağı belirtildi.

SALDIRI ANI ORTAYA ÇIKTI

Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir grubun tekmelerle Gültekin'e saldırdığı görülüyor. Gültekin'in aldığı darbeler sonucu yere düştüğü kameraya yansıyor.

Gazeteci Levent Gültekin'in saldırıya uğradığı anlar ortaya çıktı

"SOSYAL MEDYADAN TEHDİT ALDIM"

Saldırı sonrası Halk TV canlı yayınında yaşananları anlatan Levent Gültekin şöyle konuştu:

"Sosyal medyadan çok tehdit aldım. Üç kişi beş kişi değil. Bir partinin genel başkanı yardımcıları düzeyinde. Akıl alır gibi değil. Utanç verici bir durum. Bir iktidar ortağı partisinin genel başkanı yardımcıları kendilerine yöneltilen eleştirilerden dolayı sosyal medya üzerinden tehdit ediyorlar. Tehdidi de boş verelim küfür ediyorlar. Bana hakaret ediyorlar. Benden önce de birçok aydın, gazeteci tehdit edildiği için hepimiz tedirgin olarak gelerek memleket biraz daha iyi olsun diye kendimizce bir mücadele veriyoruz. Bunun tedirginliği vardı aslında."

"KANALA 100 METRE KALA 15-20 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADIM"

"Meydanda taksiden indim. Bir tane gençle göz göze geldik. Fark ettim beni takip ediyorlar. Biraz hızlandım. Onlar da hızlandılar. Bu sefer geri döneyim dedim. Ben geri döndüm onlar da geri döndü. Biraz daha hızlandım, kanala doğru hızla geleyim, kanala 50-100 metre kala bu kez önümden 15-20 kişi, sokağın dört köşesinden aynı anda saldırdı. O anda başladılar vurmaya. Muhtemelen bu 25 kişi kendisine delikanlı diyerek dolaşıyordur ortalıkta. Ben onların yerinde olsam utanırım yaptıklarından. Bir kişiye 25 kişi saldırmak ancak eşkıyalıktır.

Bu kendilerine yakışacak en hafif bir tabir varsa eşkıyalık olarak tanımlarım ben onu. Çünkü tekrar ediyorum, hakaret etmedim, küfür etmedim, yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Levent Gültekin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (9)

Tiyatroya bakın:

önce tehdit ediliyorum hatta partiyi hedef göster sonra da saldırıya uğra oh ya valla adamlar iyi senarist ama bunlara ancak mallar inanır

7
32
yanıtYanıtla
Aşkito:

Aynaya bakarak mı konuşuyon birader

yanıt26
yanıt3
Düşün:

Bu dönem Irkçılar ve din tüccarları 80 öncesi eşkıyalığını memlekete getirdiler.

19
8
yanıtYanıtla
gıcık:

Nasil tabana kuvvet kaçıyorlar, bunlar yiğit degil tam tetikci.

14
1
yanıtYanıtla
sahin:

sadece biraz korkutmuşlar dikkat et akıllı ol demişler, yoksa hepsi birer yumruk vursaydı yerinden kalkamazdı, ayrıca sen olsan orada kalıp adriannnn diye bağırırmıydın merak ediyorum :))))

yanıt1
yanıt1
meczup:

pandemiden dolayı sokakta aç kalan saldırgan köpekler çoğaldı çünki önceleri en azından sokakta yemekten artan bir parça kemik bulup sakinleşiyorlardı bunlar aslında çok korkaktırlar bağırdığınızda kuyruklarını bacaklarının arasına alıp ciyaklıyarak kaçarlar sürü halinde dolaştığında saldırgan olurlar ama tasma takıldığında önlerine kemik atıldığında sakinleşirler çünki bunların bir kemik için yapmayacağı şey yoktur çünki bunların fıtratında var

5
1
yanıtYanıtla
sami:

Beslenen yılan gün gelir sahibini de ısırır

6
0
yanıtYanıtla
tekin:

Nush ile uslanmayanın hakkı kötektir. .

2
3
yanıtYanıtla
Huseyin:

Gazetecilik gününüz kutlu olsun.Özgür medya,özgür basın o da olur inşaallah.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title