Haberler

Gazeteci Levent Gültekin'den canlı yayında skandal sözler: Başörtülüler ülkeden özür dilesin

Güncelleme:

Gazeteci Levent Gültekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çıkışını değerlendirirken, "Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor. Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu" diye konuştu. Açıklamalar sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Gültekin'i hedef alarak, "CHP usulü helalleşme" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partilerinin geçmişte toplumda açtığı yaralardan dolayı helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldığını duyurdu. Twitter'dan bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, "Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım" dedi.

"BAŞÖRTÜLÜLER ÜLKEDEN ÖZÜR DİLEMELİ"

Söz konusu çıkışı Halk TV canlı yayınında değerlendiren Gazeteci Levent Gültekin, verdiği örnekle tartışma yarattı. Kılıçdaroğlu'nun Kürtlerden, Alevilerden veya başörtülerden özür dilemesinin asıl mesele olmadığını ifade eden Gültekin, "Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor. Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu. Çünkü oyların oylarıyla ülke yedi yıldır yıkıma sürükleniyor, milyonlarca insanın hayatı mahvoldu. Onların oylarıyla yüz binlerce insan KHK ile açlığa mahkum edildi. Demokrasinin adaletin felsefesi yerle bir edildi." ifadelerini kullandı.

"CHP USULÜ HELALLEŞME"

Gültekin'in açıklamalarını sosyal medya hesabından alıntılayan ve "CHP usulü helalleşme" yorumunu yapan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "CHP kanalı Halk TV'de, yıllarca haksızlığa uğrayan başörtülü vatandaşlarımıza 'Ülkeden özür dileyin.' çağrısı yapıyorlar." dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Levent Gültekin Haberler

500

Yorumlar (15)

Erkan Magdenli :

haklı adam

53
97
yanıtYanıtla
Murat Aydın:

hadi ordan haklıymış ulan o kapalı kızların hayatını çaldınız eğitim haklarını aldınız okul birincisi olmalarına rağmen kürsüden ağzını kapatarak indirdiniz adam haklıymış peki siz geçmişte verdiğiniz oylardan dolayı özür diliyecekmisiniz. akp dahil sanki diğer partiler çokmu güzel yönetti ülkeyi terbiyesiz birde çıkmış adam haklı diyor.

yanıt38
yanıt27
Cemalettin Solaçeken :

Kesinlikle haklı adam.. Yok efendim başörtülülere şu yapıldı bu yapıldı ajitasyonuyla getirdiler ülkeyi bu hale, ne hukuk kaldı ne adalet ne liyakat.. Başörtülülere zamanında yapılan ne kadar yanlıştıysa, şimdiki uygulamalar da on kat daha yanlış.. iki yanlış da bir doğru etmiyor..

yanıt17
yanıt23
rap düelloları:

Madem onların oylarıyla... demek ki çoğunluk onlarda ve siz bu çoğunluğu sindirmeye kalktınız...

38
26
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

ortada özür varsa oda sizin zihniyetten olmalı . mermiye allah allah diye koşan vatan evlatlarına allah ı yasak ettiniz. halka rağmen devrimler yaptınız . sütçü imam fransıza peçeye el uzattı diye mermi sıktı unutma . o fransızın indiremediği peçeyi sizler indirdiniz . kanı dökülen biziz ama zafer sizin öyle mi ? özürde bizden gelecek öylemi ? akp nin varlığı sizin zülümlerinizin sonucudur . sizin 1980 de baskı yaptığınız kesimlerin tepkileridir akp yani sizin çocğunuzdur .

45
19
yanıtYanıtla
ender türk :

vay arkadaş bu nasıl bir kafadır , afganistanı iranı arabistanı görmüyormusun , az geliştirn kendinizi şartlandırılmış beyin olmayın bu kafayla ne kendinize nede millete bir faydanız olmaz.

yanıt18
yanıt19
Murat Aydın:

Eray Allahına kurban ağzına sağlık

yanıt9
yanıt10
Murat Aydın:

Ender sizde kendinizi biraz geliştirin heykel yapmaktan başka iş bilmez olmuşsunuz. asıl sizin kafa nasıl bir kafa

yanıt20
yanıt11
OKUR:

sana göre turbanlı işiler istediği kişiye oy atamaz öylemi?yazıklar olsun senin gibi gazeteciye

48
13
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

güzel zihniyet bunlar başa geçince tahmin bile edemiyorum neler olur

24
12
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title