Haberler

    Zula Rekabet Turnuvası kural ihlali hakkında açıklama geldi!

    Güncelleme:

    Kural ihlalleri turnuvalar için büyük bir önem arz ediyor.

    Takımların Zula Süper Lig'ine çıkmasına olanak sağlayan Zula Rekabet Turnuvası kural ihlalleri hakkında bir bildiri yayımladı.

    Şirket yaptığı açıklamada, turnuva boyunca tüm katılımcılara eşit ve dürüst bir oyun tecrübesi yaşatmayı bir ilke olarak benimsendiğini belirtirken, açıklamasına şöyle devam etti:

    "Bu eşit ve dürüst ortamın bütün takımlara sağlanabilmesi için Zula Rekabet Turnuvası kurallarına bütün takımların uyması büyük önem arz etmektedir. Ancak turnuvanın son 32 ayağında bu kurala ters düşen bir olay yaşanmıştır."

    Zula Rekabet Turnuvası'nın öncelikli kurallarından biri, oyuncuların turnuva başladıktan sonra herhangi bir şekilde isim değişikliği yapmaması ve bu yolla herhangi bir takıma illegal şekilde dahil olmaması ile ilgili olduğu belirtilirken, her takımın turnuvaya başladığı hesaplar ve kişiler ile turnuvanın sonuna kadar gitmekle yükümlü olduğuna dikkat çekildi.

    Yapılan açıklamaya göre 1024 takımın yer aldığı Zula Rekabet Turnuvası 7. Sezon'da çeyrek final aşamasında şirket ekiplerinin kalan 32 takıma yapmış olduğu detaylı incelemede, 6 farklı takımdan bazı oyuncuların farklı hesapları veya oyuncuları turnuvaya dahil ettiği tespit edildi. Zula Rekabet Turnuvası kurallarının ihlali sebebiyle tespit edilen 6 takımın turnuvadan men edilmesine karar verildiği duyuruldu.

    Yapılan açıklamaya göre turnuvadan uzaklaştırılan takımların listesi aşağıdaki gibidir:

    A Grubu: 'UnderWorld<3

    C Grubu: Army'eSports'Club, TheETERNAL

    D Grubu: Team'WESPECT, Venom'ESC!, 18+

    Playerbros ekibi olarak turnuva boyunca bu tarz haksızlıkların yaşanmaması tarafındayız, umuyoruz ki bundan sonraki süreçte hiçbir takım böyle bir yola kalkışma cesaretinde bulunmaz.

    İlginizi Çekebilir:

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Zula Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title