Haberler

Yılın Anime Ödülü Cyberpunk: Edgerunners'ın

Güncelleme:

Cyberpunk: Edgerunners 4 Mart Cumartesi günü düzenlenen yedinci Crunchyroll Anime Ödüllerinde Yılın Animesi ödülünü kazandı. Güçlü rakipleri Attack on Titan, Demon Slayer ve SPY X FAMILY'yi geride bırakarak yılın en beğenilen animesi oldu.

Crunchyroll'ün açıklamasına göre 2023 Anime ödüllerinde 200 den fazla ülkeden 18 milyondan fazla oy kullanıldı. Cyberpunk: Edgerunners en iyi anime ödülünü kazansa da rakipleri diğer önemli ödüllerin sahibi oldu. İşte yedinci Crunchyroll Anime Ödülleri...

YEDİNCİ CRUNCHYROLL ANİME ÖDÜLLERİ

Yılın Animesi

Cyberpunk: Edgerunners

En İyi Aksiyon

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba Entertainment District Arc

En İyi Animasyon

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba Entertainment District Arc

En İyi Anime Şarkısı

"The Rumbling", Sim, Attack on Titan Final Season Part 2

En İyi Komedi

Spy X Family

En İyi Yönetmen

Haruo Sotozaki, Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba Entertainment District Arc

Yılın Anime Ödülü Cyberpunk: Edgerunners'ın

EDGERUNNERS'IN CYBERPUNK OYUNUNA ETKİSİ

10 Aralık 2022 tarihinde belki de oyun tarihinin en olaylı çıkışını yapan Cyberpunk 2077 Edgerunners'dan sonra adeta ikinci baharını yaşadı.

2012'de duyurulan ve 2013 yazında ilk fragmanı gösterilen Cyberpunk 2077 vadettiği özellikler sayesinde oyuncular arasında büyük ilgi topladı. 2020 Nisan için duyurulan Cyberpunk, 8 yıllık bir gelişme sürecinden geçmiş ve oyunculara verilen sözler, oyun içinde belirtilen özellikler açısından doldurulması zor bir beklenti yaratmıştı. Oyunun çıkışı önce aylarca sonra neredeyse bir yıl süre ile ertelendi. Oyunculardan ve yatırımcılarından gelen baskıya dayanamayan Cyberpunk'ın geliştiricisi CD Project RED oyunu nihayet 10 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürdü.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Cyberpunk o kadar beklenen bir oyundu ki çıkış tarihinden önce daha ön satıştan milyonlar satmıştı. Fakat oyun o kadar kötü bir çıkış gerçekleştirdi ki herkes için hayal kırıklığı oldu. Verilen sözlerin tutulmaması sayılan özelliklerin çoğunun oyundan çıkarılması ve en önemli oyunun buglardan oynanamaz durumda olmasıydı.

CD Project RED oyuncuların gözündeki prestijini ve güvenini kaybetmesinin dışında şirket maddi olarak çok fazla zarar açıkladı. CD Project Red günümüzde kaybettiği prestijini Witcher 3 New Gen, Cyberpunk: Edgerunners gibi projelerle geri kazanmaya çalışıyor

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title