Haberler

Valorant Champions İstanbul final biletleri dakikalar içerisinde tükendi

Güncelleme:

Volkswagen Arena'da oynanacak Valorant Champions'ın final biletleri satışa çıktığı gibi tükendi. 24 Ağustos Çarşamba günü satışa sunulan final biletleri hemen tükenirken grup aşaması ve playoff biletlerinin satışı hala devam ediyor.

İstanbul'da grup aşamaları, playofflar ve finali oynanacak Valorant Champions 2022'nin final biletleri satışa çıktıktan dakikalar sonra tükendi ve birçok kişi final maçlarını canlı seyredebilmek için bilet alamadı.

VALORANT CHAMPIONS FİNAL BİLETLERİ TÜKENDİ

9 – 18 Eylül tarihleri arasında İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Volkswagen Arena'da oynanacak Valorant Champions etkinliği için biletler 24 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30'da satışa sunuldu ve final biletleri dakikar içerisinde tükendi. 17-18 Eylül'de oynanacak maçlar için biletler dakikalar içerisinde tükenirken grup aşamaları ve playoff maçlarının yer aldığı günün biletleri hala satışta.

Valorant Champions, Riot Games'in Türkiye'deki ilk dünya şampiyonası olacak. 31 Ağustos'ta dünyanın dört bir yanından katılan 16 takımın yer aldığı Grup Aşaması ile başlayacak ve Playoff Aşaması için sayı sekize indirilecek.

Valorant Champions İstanbul final biletleri dakikalar içerisinde tükendi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Valorant Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title