Haberler

    VALORANT Challengers Aşama 3 Hafta 1 Ana Etkinliği başlıyor!

    Güncelleme:

    VALORANT Challengers Aşama 3 Ana Etkinliği başlıyor. Karşılaşmaların başlamasına saatler kaldı. Biz de sizler için günün karşılaşmalarına dair detayları derledik. VALORANT Challengers karşılaşmalarının oynanacağı kanalların listesi!

    Espor ekosisteminin günlerdir merakla beklediği VALORANT Challengers Aşama 3 Hafta 1 Ana Etkniliği başlıyor. Bu haberimizde sizlere maça/maçlara dair detaylardan bahsedeceğiz. İsterseniz hızlıca detaylara geçelim.

    Günün karşılaşmaları iki kanal üzerinden yayınlanacak. Öncelikle birinci kanalda yayınlanacak maçları anlatıp sonrasında ikinci kanalda yayınlanacak maçlara geçeceğiz.

    (VALORANT_Esports_TR)

    1. kanalın ilk karşılaşması Oxygen Esports - Fire Flux Esports arasında geçecek. Oxygen Esports, kuruluş açısından daha eski ve tecrübeli bir takım olsa da UNLOST ve Marqnue önderliğinde kurulan Fire Flux Esports elemelerde gösterdiği performansla kendini kanıtladı. Oxygen Esports'tan ayrılan "Turko"nun yokluğu acaba bu karşılaşmanın sonucuna etki edebilecek mi? Bu sorunun cevabını yaklaşık 1 saat 30 dakika sonra öğrenmiş olacağız.

    İkinci karşılaşma ise BBL Esports - OtherSide Esports arasında geçecek. Son zamanlarda yaptığı transferler ve değişiklikler ile gündeme gelen BBL Esports, maçın favorisi olarak görünüyor. BBL Esports'un favori görünmesi ise sizi gaflete düşürmesin. OtherSide Esports ise yaptığı değişiklikler ve yürüttüğü programlar ile gerçekten kendine güç katmış gibi görünüyor. Bu karşılaşma ise ilk karşılaşmanın hemen ardından başlayacak.

    (RiotGamesTurkish2)

    2. kanalın ilk karşılaşması Zero Zone - SuperMassive Blaze arasında geçecek. Fred gibi büyük bir silah gücünü kaybeden Zero Zone acaba yeni kurulan SuperMassive Blaze takımına karşı başarılı olabilecek mi? Bu karşılaşmanın favorisini şu an için söylemek güç çünkü iki takımın da zayıf olduğu noktalar mevcut. SuperMassive Blaze tarafına baktığımız zaman Türkiye'nin en iyi aimlerininin bir araya toplandığını görüyoruz. Eleme maçlarında ise IGL eksikliğinin zaman zaman hissedildiğini görmüş olduk. Melih Karaduran (pAura) ne kadar başarılı bir IGL olsa da bazı noktalarda eksiklerinin olduğu izleyiciler ve diğer takımlar tarafından görüldü.

    Zero Zone - SuperMassive Blaze karşılaşmasının hemen ardından başlayacak karşılaşma ise Futbolist - Team Aurora olacak. Bu karşılaşmanın favorisi ise Futbolist olarak görülüyor ancak Team Aurora'yı da hafife almamak gerek. Bu karşılaşmanın da en az diğer 3 karşılaşma kadar konuşulacağından şüpheniz olmasın.

    Maçların kazananları bir üst tura geçerken kaybedenleri ise "Lower Bracket"e düşecek. Playerbros ekibi olarak tüm takımlara başarılar dileriz, iyi olan kazansın!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    BBL Esports Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title