Haberler

    VALORANT 4. Bölüm 2. Kısım'daki yenilikler neler?

    Güncelleme:

    VALORANT 4. Bölüm 2. Kısımdaki yenilikler, VALORANT Yardımcı İletişim Uzmanı Jeff Landa tarafından açıklandı!

    VALORANT 4. Bölüm 2. Kısım ile devam ediyor! Yeni kısımda bizleri, güçlendirilmiş bir Yoru ve değiştirilmiş bir Icebox haritası bekliyor. Ayrıca Kontrol Uzmanları ile ilgili düzenlemeler de yolda! Ajanlara ve haritalara gelen değişikliklerin yanı sıra ilk Topluluk Bileti'nin ve yeni silah kaplama setinin detaylarına haberin devamında ulaşabilirsiniz!

    Bu yılın başında duyurduğumuz üzere 4. Bölüm 2. Kısım'da yeni ajanı ve haritayı bir kenara bırakarak oyuna iyice bir bakıp ilgilenmemiz gereken alanlara ekstra yoğunlaşacağız. Bu çalışmalarımıza uzun bir süredir beklenen Yoru yenilemesi de dahil. Ayrıca, Kontrol Uzmanı ajanları daha net bir şekilde tanımlayacak ve yama notlarını normal seyrinde yayınlayacağız.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Bu güncellemelerle ilgili ayrıntılı bilgiler için gözünüz haberler sayfamızda olsun. İlk Topluluk Savaş Bileti ve Gaia'nın İntikamı kaplaması da bu kısımda geliyor!

    YORU YENİLEMESİ

    Yoru biraz silkelenip toparlandıktan sonra oyunun en çakal ajanı olarak savaş alanına geri dönüyor. Yoru yenilemesiyle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz, sizi en son yayınladığımız geliştirici makalemize bekleriz.

    KONTROL UZMANI AJAN DÜZENLEMELERİ

    VALORANT'taki Kontrol Uzmanları savaşı takımlarının planına göre şekillendiriyor. Omen, Brimstone, Astra ve Viper bu işin ustası. Fakat bu ajanların hepsinin kendi yetenekleriyle parlamasını istiyoruz. Bu nedenle de Kontrol Uzmanlarının hepsinde ayrı ayrı düzenlemeler yapacak ve birbirlerinden daha farklı profiller yakalamaya çalışacağız.

    ICEBOX DÜZENLEMESİ

    Buz gibi soğukta savaşırken, doğru yerde konum almak her şeyden daha önemli. B Bölgesi'nde Spike yerleştirdikten sonra yapılabilecekleri yeniden elden geçirmek ve bazı yaşam kalitesi iyileştirmeleri yapmak için Icebox'u düzenleyeceğiz. Tabii, stratejiler de biraz değişecek.

    TOPLULUK SAVAŞ BİLETİ

    2. Kısım Savaş Bileti'nde toplulukların kullandığı popüler internet şakaları ve temaları spreylere, unvanlara ve uğurlara uyarladık.

    Bu Savaş Bileti'ni hazırlarken dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların da kendilerinden bir şeyler bulabilmesini istedik. Bu yüzden de, bölgesel ekiplerimizle güçlerimizi birleştirerek oyuncuların kendilerine yakın bulabilecekleri yerel şakalar, gelenekler ve söyleyişlerden ilham alan içerikler üzerinde çalıştık. Toksik oyunculara Jett'in "Orada Dur!" spreyiyle hop diyebilir, Raze'in "Dalgana Bak" spreyiyle düşmanlarınıza meydan okuyabilir veya Ramen uğuruyla en sevdiğiniz yemeği her daim yanınızda tutabilirsiniz. İlk Topluluk Savaş Bileti için çok GENİŞ bir yelpazeden birçok farklı fikri bir araya getirdik.

    YENİ PAKET: GAIA'NIN İNTİKAMI

    Silah kaplamaları arasına gizemli ve bir o kadar da büyülü bir üye katılıyor. Yeni paket, insan ırkının hakimiyetinden öncesine dayanan büyülü ağaçlardan doğdu. Ağaç kökleri, ormanı ona zarar vermeye niyetlenenlerden koruyacak kristallere hükmediyor. Tabii bu silahları kullanarak kötüleri de etkisiz hale getirebilirsiniz.

    Kaynak: https://playvalorant.com/tr-tr/news/announcements/valorant-4-bolum-2-kisim-daki-yenilikler/

    Kaynak: EsporGazetesi.com / Gamegar

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title