Haberler

Unreal Engine 5 ile geliştirilecek yeni Tomb Raider oyunu geliyor

Güncelleme:

Tomb Raider'ın geliştiricisi Crystal Dynamics'in yaptığı açıklamada bir sonraki Tomb Raider oyununun Unreal Engine 5 ile geliştirildiğini duyurdu.

Popüler aksiyon-macera oyunu Tomb Raider'ın yeni oyununun geleceği duyuruldu. Ana karakterimiz Lara Croft'un bir sonraki macerası Epic Games'in piyasaya sürdüğü Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirileceği bildirildi.

YENİ TOMB RAIDER OYUNU GELİYOR

Tomb Raider'ın resmi Twitter hesabından yapılan , "Crystal Dynamics, Unreal'ın geleceği ve hikâye anlatımımızı bir sonraki seviyeye taşımamıza nasıl yardımcı olacağı konusunda inanılmaz derecede heyecanlı. Bu nedenle bir sonraki Tomb Raider oyunumuzun Unreal Engine 5 üzerine kurulduğunu duyurmaktan gurur duyuyoruz!" sözlerine yer verdi.

Ayrıca Crystal Dynamics ve Tomb Raider'ın yayıncısı Square Enix, yeni oyun hakkında bir zaman çizelgesi, görsel veya bir teaser paylaşmadı. Ancak, Crystal Dynamics'in duyurusun ardından bir başka açıklama da Days Gone'un geliştirilmesine öncülük eden Jeff Ross'tan geldi.

Jeff Ross'un Twitter hesabından paylaştığı Crystal Dynamics'te tasarım direktörü olarak çalıştığını duyurdu ve "Projeden ve özellikle de gerçekten harika insanlardan oluşan ekipten heyecan duyduğumdan başka söyleyebileceğim tek şey bu." dedi.

Unreal Engine 5 ile geliştirilecek yeni Tomb Raider oyunu geliyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title