Haberler

Sons of the Forest geliştiricilerinin Kelvin ve Virginia için büyük planları var

Güncelleme:

Endnight Games'in geliştiriciliğini yaptığı hayatta kalma korku oyunu serisi The Forest'ın devam oyunu olan Sons of the Forest'taki dost karakterler Kelvin ve Virginia için ileriki güncellemelerde büyük planları olduğu bildirildi.

Sons Of The Forest'ın bir sonraki güncellemelerinde adada hayatta kalmak için ayak işlerini halletmenize yardımcı olan Kelvin ve yamyamlarla savaşmanıza yardım eden üç kollu ve üç bacaklı mutant Virginia'ya daha fazla odaklanacağı söylendi.

KELVIN VE VIRGINIA İÇİN GÜNCELLEMELER GELECEK

Geliştirici ekip Endnight Games, Kelvin'in ileriki güncellemelerde "Kelvin'in tamamlayabileceği görevleri eklemeye devam etmek için büyük planlarımız var, devam eden bazı fikirler, üssünüzün etrafında bir duvar inşa etmesine yardımcı olmasını veya gerektiğinde üssü güçlendirmesini veya onarmasını sağlayacak." şeklinde güncellemeler alacağını bildirdi.

Sons of the Forest geliştiricilerinin Kelvin ve Virginia için büyük planları var

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Virginia için ise yapay zekâsı üzerine daha fazla düşüleceği açıklandı. "Özellikle bir silahı varsa ona kaç adet mutant veya yamyam öldürdüğüne bağlı olarak daha fazla cesaret verilecek."

Sons of the Forest geliştiricilerinin Kelvin ve Virginia için büyük planları var

Kelvin'in yapay zekâsının geliştirilmesi oyuncular açısından sevindirici bir haber olacaktır. Kelvin'in odun toplaması için ormana gönderilmesi ve ağaç evinizin kurulu olduğu ağacı kırarak tüm emeklerinizi yerle bir ettiği hatalar önümüzdeki güncellemelerde giderilecektir.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title