Haberler

Rust geliştiricisi ölüm tehditleri nedeniyle topluluk etkinliğini iptal etti

Güncelleme:

Popüler hayatta kalma oyunu Rust'ın geliştiricisi Facepunch Studios, San Francisco'da gerçekleştireceği topluluk etkinliğini aldığı ölüm tehditleri nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı.

2023 Oyun Geliştiricileri Konferansı'nın yakınında gerçekleşecek şekilde ayarlandı ve Facepunch tarafından konferans katılımcıları ve hayranları Rust ekibiyle tanışma fırsatı yakalayacak ve portföylerini paylaşma imkânı sunacaktı.

RUST GELİŞTİRİCİSİ ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Rust yapımcısı Alistar McFarlane, yabancı basına hayatta kalma oyununun geliştiricileri için tehditlerin "sıradan" olduğunu söyledi ve açıklamanın devamında "toplumla karşı karşıya kalan personel her gün tehditler görüyor."

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Rust'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ise şu sözlere yer verildi:

"Bu, duyurmaktan mutluluk duyduğumuz bir açıklama değil. Ciddiye almamız gereken bir IRL tehdidi nedeniyle, önümüzdeki hafta San Franciso'daki GDC buluşmasını iptal etmek zorunda kalacağız. Bize portföyleri göstermek, alışveriş yapmak veya işinizle ilgili geri bildirim almak istiyorsanız e-posta ile ulaşın!"

Rust geliştiricisi ölüm tehditleri nedeniyle topluluk etkinliğini iptal etti

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

San Francisco Rust Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title