Haberler

Ralph Lauren, Fortnite iş birliğini duyurdu! Logosu tekrardan tasarlandı

Güncelleme:

Epic Games'in oynaması ücretsiz popüler battle royale oyunu Fortnite, bir yeni iş birliğine daha imza attı. Dünyaca ünlü markalar ve tanınmış kişiler ile iş birliği yapan Fortnite, bu kez Ralph Lauren ile ortaklığını duyurdu. Ralph Lauren, ortaklığa özel olarak ikonik logosunda değişikliğe gitti.

Ralph Lauren'ın araba yarışı ve havacılığı buluşturan iknoik sokak tarzı "1992 Stadyum" koleksiyonundan esinlenilen Polo Stadyum Koleksiyon Seti ve daha fazlası Kasım ayında Fortnite içerik mağazasına geleceği bildirildi.

FORTNITE, RALPH LAUREN İŞ BİRLİĞİNİ DUYURDU

Fortnite'ın bir diğer yeni iş birliği markası Ralph Lauren oldu. Ralph Lauren markasından yeni kıyafetler, sırt süsleri ve "karşınıza çıkan her zorlukta size ilham verecek daha pek çok eşya içeren set" 6 Kasım Pazar günü saat 03.00'te Fortnite İçerik Mağazasına eklenecek.

Ralph Lauren, Fortnite iş birliğini duyurdu! Logosu tekrardan tasarlandı

Ralph Lauren'ın Fortnite iş birliğine özel olarak at üzerinde oturan ve sağ elinde kulüp tutan şirketin ikonik logosunda at yerine Fortnite'ın midillisi eklendi.

4 Kasım Cuma günü gerçekleşecek Polo Stadyum Kupası'nda mücadele ederek kıyafetler, sırt süsleri ve ifadeleri içerik mağazasına gelmeden önce kapma şansını yakalayın.

Ralph Lauren, Fortnite iş birliğini duyurdu! Logosu tekrardan tasarlandı

Stadyum Kahramanı '92 ile kazansanız da kaybetseniz de büyük işlere imza atacaksınız. Kıyafetin alternatif tarzlarıyla asla ikincilikle yetinmeyin:

  • Yarışa Hazır Varsayılan Tarzı
  • Klasik Kırmızı, Beyaz ve Mavi Tarzı
  • Sıcak renkleri ve çok katlı Klasik Pardösü Tarzı
  • Çok katlı ve çok renkli KBM Pardösü Tarzı

Ralph Lauren, Fortnite iş birliğini duyurdu! Logosu tekrardan tasarlandı

Stadyum Kahramanı '92 ile uyumlu bu aksesuarları diğer kıyafetlerle de kullanabilirsiniz:

  • Arkasını sağlama almak isteyenler için Yarışçı Kalkanı sırt süsü (Varsayılan tarzına ek olarak Kırmızı, Beyaz ve Mavi tarzı da var)
  • Lüks vuruşlar yapan Stadyum Sopası kazması
  • Modayı arşa yükseltmek için Stadyumgezer planörü

Ralph Lauren, Fortnite iş birliğini duyurdu! Logosu tekrardan tasarlandı

Gözünü birinciliğe diken Polo Dehası'nı hiçbir şey durduramaz. Kıyafetin alternatif tarzlarıyla engelleri aşın:

  • Varsayılan Tarzı (ayaklarınızı yerden kesecek)
  • Özgüveninizi göklere çıkaracak İkonik Tarzı

Ralph Lauren, Fortnite iş birliğini duyurdu! Logosu tekrardan tasarlandı

Polo Dehası'yla uyumlu bu aksesuarları diğer kıyafetlerle de kullanabilirsiniz:

  • Cesur ve atletik Polo Zırhı sırt süsü (Zarif varsayılan tarzına ek olarak İkonik Tarzı da bulunur)
  • Hem tarz, hem de güçlü 1992 Tokmağı Kazması
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ralph Lauren Epic Games Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title