Haberler

Overwatch 2 sunucularına toplu DDoS saldırısı yapıldı

Güncelleme:

Blizzard Entertainment'ın başkanı Mike Ybarra'nın Twitter hesabından yaptığı duyuru ile dün piyasaya sürülen nişancı oyunu Overwatch 2'nin toplu DDoS saldırısına uğradığı ve çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Overwatch 2'nin lansmanı sırasında toplu DDoS saldırısına uğraması nedeniyle oyunun sunucularında bağlantı sorunları yaşanmasının ardından Blizzard Entertainment başkanından açıklama geldi.

OVERWATCH 2'YE DDOS SALDIRISI YAPILDI

Blizzard'ın popüler nişancı oyunu Overwatch'ın ilk oyununun sunucuları kapatıldı ve Overwatch 2'nin lansmanı yapıldı. Ancak, lansman sırasında Overwatch 2'nin sunucularında bağlantı problemi yaşanması nedeniyle Blizzard başkanı Mike Ybarra, Twitter hesabından toplu DDoS saldırısına uğradıklarını söyledi.

Mike Ybarra'nın ekiplerin Overwatch 2 sunucu sorunları üzerinde sıkı çalıştığını bildirdikten yarım saat sonra "Maalesef sunucularımızda toplu bir DDoS saldırısı yaşıyoruz. Ekipler azaltmak/yönetmek için çok çalışıyor. Bu, çok sayıda düşme/bağlantı sorununa neden oluyor" şeklinde bulundu.

Overwatch 2 sunucularına toplu DDoS saldırısı yapıldı

İKİNCİ DDOS SALDIRISI ÜZERİNDE ÇALIŞIYORLAR

DDoS saldırı çalışmalarından yaklaşık 9 saat sonra Overwatch 2'nin direktörü Aaron Keller'in Twitter hesabından yapılan ise sunucu sorunları ve kararlılık konusunda istikrarlı bir çalışmanın devam ettiğini açıkladı. Açıklamanın devamında ise "İkinci bir DDoS saldırısı üzerinde çalışıyoruz. Hepimiz güvertedeyiz ve gece boyunca çalışmaya devam edeceğiz. Sabrınız için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgi geldikçe sizinle paylaşacağız." dedi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Overwatch 2 Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title