Haberler

Monster Hunter Rise sistem gereksinimleri neler? Monster Hunter Rise kaç GB?

Güncelleme:

CAPCOM tarafından geliştirilip yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise'ın sistem gereksinimleri oyuncular tarafından merak ediliyor. Peki, Monster Hunter Rise sistem gereksinimleri neler? Monster Hunter Rise kaç GB? Detaylar haberimizde…

Ödüllü ve çok satan Monster Hunter serisinin son oyunu olan Monster Hunter Rise'da avcı olacak, yepyeni haritaları keşfedecek ve çeşitli silahları kullanarak yeni hikayenin bir parçası olan korkunç canavarları yeneceksiniz. Peki, Monster Hunter Rise sistem gereksinimleri neler? Monster Hunter Rise kaç GB? İşte detaylar…

MONSTER HUNTER RISE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Monster Hunter Rise'ı en düşük ayarlarda oynayabilmeniz için i3 dördüncü nesil işlemci veya AMD FX 6100, 8 GB RAM ve NVIDIA GeForce GT 1030 veya Radeon RX 550'ye ihtiyaç duyulmaktadır.

Monster Hunter Rise Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i3-4130 veya Core i5-3470 veya AMD FX 6100
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 1030 veya AMD Radeon RX 550
  • Depolama: 36 GB kullanılabilir alan

Monster Hunter Rise Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX 8300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 570
  • Depolama: 36 GB kullanılabilir alan

Monster Hunter Rise Kaç GB?

Monster Hunter Rise'ı oynayabilmeniz için en temel kurulum dahil PC'nizde 36 GB boş depolama alanı gerekmektedir.

Monster Hunter Rise sistem gereksinimleri neler? Monster Hunter Rise kaç GB?

MONSTER HUNTER RISE ÖZELLİKLERİ

Eşsiz ekolojilere sahip vahşi canavarlar

Farklı davranışlara sahip ve ölümcül derecede vahşi olan bir sürü canavarı avla. Geri dönen klasik canavarlardan Japon folklorundan esinlenilerek oluşturulan ejderha Magnamalo gibi yepyeni yaratıklara kadar pek çok canavarın yer aldığı bu oyunda hızlı düşünüp hızlı hareket etmen, canavarların benzersiz eğilimlerinde ustalaşman gerekiyor. Tabii ödül almak istiyorsan!

Silahını seç ve becerilerini sergile

Eşsiz oyun tarzları sunan, hem yakın hem de uzun menzilli 14 farklı silah türünü kullan. Yıkıcı Yüce Kılıç ile gücünü topla ve sert vur, zarif Uzun Kılıç ile canavarların işini bitirirken tarzını koru, hızlı Çift Bıçak ile ölümcül bir bıçak girdabına dönüş, cezalandırıcı Mızrak ile hücum et ya da Yay ve Arbalet ile uzaktan nişan al. Bunlar oyundaki silah türlerinden sadece bazıları. Yani sana uyan oyun tarzını bulacağına hiç şüphe yok.

Avlayarak, toplayarak ve üreterek besin zincirinin tepesine çık

Her canavar, yeni silahlar ve zırh üretmeni ve elindeki teçhizatı yükseltmeni sağlayan malzemeler kazandırır. Alana geri dön ve daha da vahşi canavarları avlayarak daha da iyi ödüller kazan! Herhangi bir Ekipman Kutusunda silahını istediğin zaman değiştirebilirsin, yani sınırsız olasılık var!

Tek başına avlan veya canavarları alt etmek için takım kur

Avcı Merkezi, en fazla dört oyuncunun bir araya gelerek hedefleri takım hâlinde yendikleri çok oyunculu görevler sunar. İster tek başına ister dört kişilik bir takım olarak ava çık, zorluk ölçeklendirmesi her zaman adil bir savaş olmasını sağlar.

Göz alıcı görseller, açılmış kare hızı ve diğer PC optimizasyonları

Bu oyunu inanılmaz sürükleyici bir canavar avı deneyimine dönüştüren 4K'ya varan çözünürlükte güzel grafiklerin, ultra geniş monitörler gibi özellikleri destekleyen HDR'nin ve açılmış kare hızının keyfini çıkar. Avcılar aynı zamanda yeni canavarların, görevlerin, teçhizatın ve daha fazlasının da yer aldığı çeşitli ücretsiz güncellemelere hemen erişim kazanacak.

Kamura Köyü'nde geçen heyecan verici yeni hikayenin keyfini çıkar

Bu sessiz sakin bölgede uzun zamandır Felaket korkusuyla yaşayan renkli köylüler var. Felaket, sayısız canavarın aynı anda köye saldırdığı feci bir olay. Son Felaket'in üzerinden 50 yıl geçtikten sonra köylülerle birlikte çalışarak bu zorlukla yüzleşmelisin.

Wirebug ile yeni avlanma eylemlerini deneyimle

Wirebug'lar, avcının alet takımının olmazsa olmazıdır. Fırlattıkları özel ipek, duvarları ve haritaları kapatmak için kullanılabilir, hatta oyundaki 14 silah türünün her birine özgü özel saldırıları gerçekleştirmek için de kullanılabilir.

Monster Hunter Rise sistem gereksinimleri neler? Monster Hunter Rise kaç GB?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title