Haberler

    Martta yeni bir State of Play etkinliği geliyor olabilir

    Güncelleme:

    Bu defa ortaya çıkan söylentilere göre Sony PlayStation, Mart ayında büyük bir State of Play sunumu gerçekleştirecek.

    PlayStation tarafından düzenlenen State of Play konsola gelecek oyunların duyurulduğu ve yeni haberlerin paylaşıldığı bir duyuru etkinliği. PlayStation bu sunumlarda bazen kendi stüdyolarından bazense 3. parti stüdyolardan gelecek olan oyunların duyurusunu yapıyor. Çıkan söylentiler bir süredir sessizliğe gömülen Sony'nin Mart ayında yeni bir State of Play etkinliği ile karşımıza çıkacağı yönünde.

    Yaptığı sızıntılarla bilinen 'da yaptığı paylaşımda "PlayStation Mart'ta bir şeyler yapıyordur herhalde. Pek çok şey durumun böyle olduğuna işaret ediyor " diyerek Mart'ta gerçekleşebilecek bir PlayStation etkinliğine dikkat çekti. Nick Baker da Handerson'ın yaptığı paylaşıma "Evet Mart'ta bir sunumları var. İyi olan bu olsa gerek" yorumunda bulundu. Tıpkı Henderson gibi sızıntılarla bilinen Nick ayrıca XboxEra isimli bir podcastin sunuculuğunu da yapıyor.

    Ortada Mart'ta bir etkinliğin olacağına dair söylentiler bulunsa da kimse Nick'in söylediği "İyi olan bu olsa gerek" sözünden bir anlam çıkaramadı. Şimdilik elimizde sunumla alakalı ekstra bir bilgi de bulunmamakta. Ne Sony ne de başka bir kaynak Mart'ta yeni bir etkinlik olacağına dair herhangi bir duyuruda bulunmadı. Sunumun ne zaman olacağı, ne kadar süreceği ve hangi oyunların yer alacağı gibi konularla alakalı elimiz tamamen boş.

    Bununla beraber PlayStation'ın bir süredir sessiz kaldığı ve oyuncuların yeni haberleri merakla beklediği de bir gerçek. Bu etkinlik Mart'ın sonunda çıkış yapacak olan Ghostwire: Tokyo'yu tekrardan gündeme getirmek ve belki bir çıkış fragmanı yayınlamak için güzel bir fikir olabilir. Gerçekten bir sunum olup olmayacağını ise önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    State of Play Sony Haberler

    Bakmadan Geçme

    Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title