Haberler

    Konami yeni Silent Hill oyunları için 19 Ekim'de etkinlik düzenleyecek

    Güncelleme:

    Söylentiler nihayet resmiyet kazanıyor: Konami, 19 Ekim'de yeni Silent Hill oyunları için etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

    Son birkaç yıldır Konami'nin birçok eski markasını yeniden canlandırma girişiminde olduğu ve Silent Hill serisinin de bunlar arasında yer aldığı iddia ediliyordu. Söylentiler, üç yeni Silent Hill oyunu geliştirdiğini öne sürüyordu. Sonunda bu iddialar resmiyet kazanıyor.

    Konami, dün gece sürpriz bir duyuruyla Silent Hill 2'deki Marry'nin mektubunda yer alan o meşhur ifadeye atıfta bulunarak, 19 Ekim'de Silent Hill serisinden son gelişmeleri paylaşacağı bir canlı yayın etkinliği düzenleyeceğini açıkladı:

    "Huzursuz rüyalarında o kasabayı görüyor musun? Silent Hill serisinden son gelişmeler 19 Ekim'de Silent Hill Transmission esnasında duyurulacak."

    Yeni Silent Hill oyunları için resmi duyuruların yapılmasının beklendiği Silent Hill Transmission yayını, 19 Ekim'i 20 Ekim'e bağlayan gece TSİ 00: 00'da başlayacak.

    Konami ayrıca Silent Hill etkinliğinin başlangıç saatini içeren yeni bir internet sitesi de hayata geçirdi.

    Uzun zamandır ortalıkta dolaşan söylentiler, Konami'nin üç Silent Hill oyunu üzerinde çalıştığını öne sürüyordu. İddiaya göre, bunlardan biri Bloober Team'in hazırladığı Silent Hill 2 Remake iken, diğeri "Japonya'daki tanınmış bir stüdyo" tarafından geliştirilen yepyeni bir Silent Hill projesi olacak. Sonuncusu ise Annapurna'nın üzerinde çalıştığı ve bölümler halinde olan daha kısa bir Silent Hill oyunu olacak.

    Geçtiğimiz günlerde Silent Hill filminin yönetmeni Christophe Gans, bir röportajda Konami'nin birden çok Silent Hill oyunu geliştirdiğini söylemişti. Yine yakın zamanda Güney Kore'deki oyun derecelendirme kuruluşu tarafından Silent Hill: The Short Message adlı bir oyun listelenmişti.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Konami Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title