Haberler

    isopowerr ve Aniva7 eMilli takımda!

    Güncelleme:

    Ülkemizi başarıyla temsil edecek isopowerr ve Aniva7 eMilli takımda!

    Ülkemizi FIFA'da yurt içi ve yurt dışı arenada temsil eden başarılı oyuncu isopowerr ve Aniva7 Turkcell eMilli Takım FIFA21 kadrosuna katıldı! eMilli Takımlar Resmi Twitter hesabı oyuncuların takıma katıldığını yaptığı paylaşımla duyurdu!

    İsmail Can Yerinde ve Emirhan Erdem bundan sonraki uluslararası FIFA turnuvalarında ülkemizi temsil etmek için kıyasıya mücadele verecek.

    İsmail Can Yerinde'yi tanıyalım!

    İsmail 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Yaklaşık dört senedir profesyonel olarak FIFA'da mücadele ediyor. Şu anda Futbolist takımında oynuyor ve aynı zamanda Red Bull sporcusu olarak görev alıyor. İlk şampiyonluğunu ESL'in düzenlediği FIFA Türkiye Şampiyonası'nda yaşadı. Aynı sene içinde BALKAN Şampiyonu olarak FIFA Dünya Kupası finaline katılmaya hak kazanan ilk Türk oyuncu oldu. FIFA 19'da Futbolist ile bir FIFA eClub Dünya 3.lüğü yaşadı. Ayrıca birçok kez uluslararası turnuvalara katılmaya hak kazandı. FIFA 19'da da FIFA Dünya Kupası Playoff'una katıldı. FIFA 19 macerasını ise Dünya 33.sü olarak sonlandırdı ve FIFA 20'ye geçiş yaptı. FIFA 20'de de aynı şekilde bir derece sergileyen oyuncu, oyunu Dünya 20.si olarak bitirdi. Bu sıralaması ile playoff'lara gitmeye hak kazandı ve üst üste üç kez playoff'lara gitmeyi başaran ilk Türk oyuncu oldu. Oynamayı en sevdiği Milli Takım oyuncusu ise Leicester City FC forması giyen Cengiz Ünder.

    Emirhan Erdem'i tanıyalım!

    Emirhan 1997 yılında Bursa'da doğdu. 2003 yılından beri futbol oyunlarıyla haşır neşir olan oyuncu 2017 yılında ilk kez profesyonel arenaya giriş yaptı. Aynı sene içinde ise FIFA 2017 Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Oyuncu seneler geçtikçe birçok turnuvada mücadele etti ve birçok şampiyonluk yaşadı. 2 sezondur İstanbul Başakşehir'in eFutbolcusu olarak oynuyor. Oynamayı en sevdiği Milli Takım oyuncusu ise Juventus forması giyen Merih Demiral.

    Playerbros ekibi olarak isopowerr ve Aniva7 'ye yeni kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Bayrakları tekrar tekrar astırmanız dileğiyle!

    Eğer diğer eMilli takım haberimizi okumadıysanız okuyabilirsiniz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    İsmail Can Yerinde İstanbul Twitter Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title