Haberler

House Of 1000 Doors: Evil Inside Collector's Edition PlayStation 5'te!

Güncelleme:

Ocean Media ve Legacy Games, popüler oyunları House of 1000 Doors: Evil Inside Collector's Edition'ın PlayStation 5 versiyonunun çıktığını duyurdu. Oyun severlerin merakla beklediği bu oyun, nihayet PlayStation 5'te oynanabilir hale geldi.

Tuhaf bir yaratık, yıkıcı bir virüsü dünyaya yaymak için bulutlardan indiğinde, Emily adında genç bir kadının evinin yakınında 1000 Kapılı Ev belirir. Meslek olarak fotoğrafçı olan Emily, farkında olmadan kötü varlığı yok edebilecek bir yeteneğe sahiptir. Birkaç dakika içinde stüdyosunda fotoğraf geliştirme aşamasından insanlığın karşı karşıya kaldığı en büyük tehditle savaşmaya geçiyor.

HOUSE OF 1000 DORS: EVIL INSIDE PS5'E ÇIKTI

Yıkıcı bir karanlığı insanlığı yok etmeden önce yenmek için ışığın gücünü kullanın! Zehirli bir şekilde gizlenmiş nesneleri bulun, kurnaz bulmacaları çözün ve enfeksiyonun dokunduğu her şeyi temizlerken zorlu mini oyunları tamamlayın!

"House Of 1000 Doors: Evil Inside'ın Ocean'ın PlayStation5 için çıkışını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bu oyunu bu yılki Cadılar Bayramı'na tam zamanında hazırlamak için son birkaç aydır yakın bir şekilde çalışıyoruz ve bunu başardığımıza sevindim. Harika bir hikayeye ve çözülmesi gereken gizemli bir vakaya sahip fantastik bir macera oyunu." Vedran Klanac, Ocean Media LLC'nin CEO'su

HOUSE OF 1000 DOORS: EVIL INSİDE COLLECTOR'S EDITION ÖZELLİKLERİ

  • Akıllıca gizlenmiş nesneleri bulun
  • Kurnaz bulmacaları çözün
  • Zorlu mini oyunları tamamlayın
  • Kötülüğü temizlemek için Emily'nin içindeki ışığın gücünü kullanın
  • Sinema kalitesinde ara sahnelerle büyüleyici sanat eseri
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Gamegar Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title