Haberler

    Hideo Kojima'nın yeni oyununda Elle Fanning yer alacak

    Güncelleme:

    Bir süredir gizemli bir portre ile tease edilen Hideo Kojima'nın yeni oyununda Elle Fanning rol alacak. Ayrıca yeni bir gizemli portre daha paylaşıldı.

    Hideo Kojima yeni oyunu için Tokyo Game Show'da yüzü gizlenmiş bir kadın portresinde "Who am I/Ben Kimim?" yazısıyla ilk ipuçlarını vermeye başlamıştı. Bu kişinin Elle Fanning olduğu ortaya çıktı.

    Şimdi ise PAX Australia 2022 etkinliğindeki Kojima Productions standında yer alan bir QR kodun "Where am I?/Ben Neredeyim?" sorusunun yer aldığı ikinci bir gizli kadın portresini içerdiği ortaya çıktı. İkinci portre, Kojima'nın yeni oyununda Elle Fanning dışında yer alacak bir başka ismi gösteriyor olabilir.

    QR kod ayrıca ilk sorunun cevabının Elle Fanning olduğunu doğrulayan fotoğrafın yer aldığı Kojima Productions'ın internet sitesine yönlendiriyor. Bu fotoğraftaki "A Hideo Kojima Game X Elle Fanning" yazısı dikkat çekiyor.

    Kojima'nın oyun stüdyosu Kojima Productions'ın birden fazla oyun üzerinde çalıştığı biliniyor ancak ipuçları verilen bu oyunun Death Stranding 2 olduğu iddia edildi. Paylaşılan portrelerde yer alan köprü simgesinin Death Stranding'i temsil ettiği ve Kojima'nın devam oyununu yakın zamanda tam olarak duyuracağı öne sürüldü.

    Öte yandan, Death Stranding 2'nin hafta başında sızdırılan Sony dokümanında "Ocean" kod adıyla yer aldığı, PS5 ve PC için geliştirildiği ortaya çıkmıştı.

    Hideo Kojima'nın dünya çapındaki çeşitli oyun etkinlikleri aracılığıyla yeni oyunu hakkında ipuçları vermesi dikkat çekiyor. Bu bağlamda bir sonraki bilginin kasım ayının ilk haftasında düzenlenecek olan Paris Games Week'te paylaşılması oldukça muhtemel gözüküyor. 8 Aralık'taki The Game Awards 2022'de ise söz konusu oyunun resmi olarak duyurulması bekleniyor.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Elle Fanning Tokyo Haberler

    Bakmadan Geçme

    Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title