Haberler

Forza Horizon 5'in yeni genişlemesi Rally Adventure duyuruldu

Güncelleme:

Playground Games'in geliştiriciliğini yapıp Xbox Game Studios'un yayıncılığını üstlendiği Forza Horizon 5'in yeni genişleme paketi Rally Adventure duyuruldu. Forza Horizon 5: Rally Adventure, 29 Mart'ta Xbox Game Pass, Xbox Series X|S ve Steam için çıkkış yapacak.

Geçtiğimiz günlerde Forza Horizon 5'in yeni genişleme paketinin duyurulacağı açıklanmıştı. 23 Şubat Perşembe günü Forza'nın YouTube hesabında yayınlanan yeni video ile Forza Horizon 5'in Rally Adventure genişleme paketinin fragmanı paylaşıldı.

FORZA HORIZON 5 RALLY ADVENTURE DUYURULDU

Kasım 2021'de piyasaya sürülen Forza Horizon 5'in yeni genişleme paketi Rally Adventure'da oyundaki ralli yarışlarına daha da ağırlık verilecek. Horizon Festivali'nde şimdiye kadar ev sahipliği yapılan en geniş ralli yarış maceraları Sierra Nueva'da gerçekleşecek.

Forza Horizon 5'in yeni genişlemesi Rally Adventure duyuruldu

Forza Horizon 5'in Rally Adventure genişleme paketi, 29 Mart 2023'te Xbox Game Pass, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için piyasaya sürülecek. Genişleme paketini satın alabilmek için Forza Horizon 5'e sahip olmanız gerekmektedir.

Forza Horizon 5'in yeni genişlemesi Rally Adventure duyuruldu

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Forza Horizon 5'in Premium paketine sahip olan oyuncular, Rally Adventure genişleme paketine ücretsiz olarak sahip olacaklar. Standart sürüm sahibi oyuncular ise ayrıca 299,00 TL'ye ön sipariş verebilirler.

Forza'nın YouTube hesabında yayınlanan Forza Horizon 5 Rally Adventure duyuru fragmanının açıklamasında şu sözlere yer verildi:

"Özel üretim ralli canavarlarını sürerek engebeli Sierra Nueva yollarını fethedin. Üç ralli ekibine katılarak Süreli Ralli ve Çok Araçlı Yarışlarda Horizon'ın en heyecan verici rotalarına saldırın. 10 yeni araçla devasa toz bulutlarının ve engebeli yolların yoğunluğunu hissedin ve gecikme önleyicinin patlayan alevlerini tecrübe edin. Dramatik kraterleri, terk edilmiş bir taş ocağını ve tamamen parçalanabilir bir palmiye ormanını keşfedin.

Premium Eklentiler paketini bugün satın alın ve Forza Horizon 5 Rally Adventure genişletme paketi 29 Mart 2023'te kullanıma sunulduğunda hemen erişin."

Forza Horizon 5'in yeni genişlemesi Rally Adventure duyuruldu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam xbox Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title