Haberler

Epic Games, ücretsiz olarak 360 TL değerinde The Sims 4 DLC'si veriyor

Güncelleme:

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı Epic Games, 11 - 18 Mayıs tarihleri arasında kullanıcılarına 360 TL değerinde yaşam simülasyon oyunu The Sims 4 DLC'si veriyor. Epic Games'in bir sonraki hafta vereceği oyun ise 18 Mayıs Perşembe günü belli olacak.

The Sims 4'ün Ekim 2022'de oynaması ücretsiz olmasıyla beraber oyunun temel halini oyuncular herhangi bir ücret ödemeden indirip oynayabilmektedir, ancak oyunun DLC içerikleri ücretli bir şekilde satılmaya devam ediyor. Epic Games ise bu hafta kullanıcılarına üç adet DLC'nin içerdiği DLC paketini ücretsiz olarak veriyor.

THE SIMS 4 THE DARING LIFESTYLE BUNDLE İÇERİĞİ

The Sims 4 Jungle Adventure Game Pack, The Sims 4 Luxury Party Stuff Pack ve The Sims 4 Fashion Street Kit'i içeren bu ücretsiz paketle macerayı ve maceraperest modayı arayın.

  • The Sims 4 Jungle Adventure - 199,99 TL
  • The Sims 4 Luxury Party Stuff - 99,99 TL
  • The Sims 4 Fashion Street Kit - 59,99 TL

Epic Games, ücretsiz olarak 360 TL değerinde The Sims 4 DLC'si veriyor

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

The Sims 4 Jungle Adventure

Tapınak, orman, lanetli kalıntılar ve hazinelerle dolu eşsiz yabani ortamı keşfedin! Selvadorada'nın kültürünü ve geleneklerini tecrübe ederek yöresel lezzetleri ve yeni dans hareketlerini keşfedin!

The Sims 4 Luxury Party Stuff

The Sims™ 4 Luxury Party Stuff ile Sim'leriniz hava atıyor! Birbirinden farklı ihtişamlı dekorlarla sosyetik bir parti yapın. Sim'lerinizin gardıroplarını, göz kamaştırıcı sabahlıklar ve şık resmi kıyafetlerle zenginleştirin. Yepyeni yemek masasıyla Sim'lerine lezzetli yemekler sunabilir, her etkinlik için özel bir merkez parçası hazırlayabilirsin!

The Sims 4 Fashion Street Kit

Mumbai'nin modayı belirleyen tasarımlarından ilham alan The Sims™ 4 Fashion Street Kit koleksiyonuyla tarzınızı genişletin. Zengin renkler, ikonik silüetler ve yüksek kontrastlı desenler her öğeye enerji ve hareket katıyor. Yepyeni bir tarz için geleneksel ayrıntılarla trend belirleyen parçaları entegre ederek özgünlüğünüzü ön plana çıkarın.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

The Sims 4 Epic Games Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title