Haberler

EA'den Iron Man oyunu geliyor

Güncelleme:

Yeni Iron Man oyunu, Marvel's Guardians of the Galaxy gibi geçmiş Marvel oyunlarında çalışan Olivier Prolux tarafından yönetiliyor.

EA GAMES, IRON MAN OYUNU GELİŞTİRİYOR

Marvel'ın gerek sinematik gerek karikatür dünyasında oldukça sevilen karakterlerden olan Iron Man'in tek oyunculu üçüncü şahıs, aksiyon macera oyunu geliştirildiği, Electronic Arts tarafından internet sitesinde .

Marvel Games ile iş birliği içinde geliştirilen oyun, Iron Man'in zengin tarihine dokunan Tony Stark'ın karmaşıklığını ve yaratıcı dehasını ele alan ve bir Iron Man oyunu geliştiriliyor.

"Marvel'ın en önemli, güçlü ve sevilen karakterlerinden birinin orijinal vizyonunu getirmek için Motive Studio'daki yetenekli ekiple işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz" diyor Marvel Games Başkan Yardımcısı ve Kreatif Direktörü Bill Rosemann. "Hem yerleşik eğlence dünyalarını hem de heyecan verici oynanışı sunma deneyimleri - zırhlı simgeye olan otantik tutkularıyla birleştiğinde - efsanevi bir kahramana nihai Iron Man video oyunu şeklinde bir aşk mektubu sunma arayışımızı körükleyecek."

Oyunun henüz geliştirme aşamasında olduğu bilinirken çıkış tarihi, hangi platformlara çıkacağı gibi detaylar paylaşılmadı.

EA'den Iron Man oyunu geliyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Marvel Characters Marvel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title