Haberler

Discord PlayStation entegrasyonu geldi! Discord PlayStation hesabı nasıl bağlanır?

Güncelleme:

2022'nin başında Discord'un PlayStation Network entegrasyonu geleceğine dair söylentiler sızdırılmıştı. Discord, Pazartesi günü yaptığı duyuru ile PlayStation Network entegrasyonunu duyurdu.

Discord, Pazartesi günü yaptığı duyuruda, oyuncuların yakında Discord ve PlayStation Network hesaplarını sohbet platformunda oyun etkinliğini görüntülemek için bağlayabileceğini duyurdu.

Discord'a eklenen PlayStation Network entegrasyonu, kullanıcıların PlayStationlarından oynadıkları oyunu kullanıcı profillerinde sergilemelerini sağlamaktadır. Discord, oyuncuların PSN hesap adını arkadaşlarınız için de ekleyebileceğini, böylece bu platforma da bağlanabileceğinizi açıkladı.

"Discord hesabınızı, etkinliğinizi görüntülemenize izin veren başka bir hizmete bağladıysanız, burada da benzer şekilde çalışır: Discord hesabınız bağlandığında, şu anda PS4 veya PS5 üzerinde oynadığınız oyunlarınız gözükecektir."

DISCORD, PLAYSTATION NETWORK HESABI NASIL BAĞLANIR?

Discord hesabınıza PlayStation Network hesabınızı bağlamak içinKullanıcı Ayarları > Bağlantılar > Hesaplarını Bağla'dan PlayStation Network simgesi olan kutucuğa tıklayarak Discord hesabınıza PlayStation Network hesabınızı entegre edebilirsiniz.

Adım #1 Ayarlardan bağlantılara tıklayaran PS Network kutusuna tıklayınız.

Discord PlayStation entegrasyonu geldi! Discord PlayStation hesabı nasıl bağlanır?

Adım #2 Açılacak sekmede Sony hesabınıza giriş yapınız.

Discord PlayStation entegrasyonu geldi! Discord PlayStation hesabı nasıl bağlanır?

Adım #3 PS Network hesabınız Discordunuza bağlandıktan sonra profilimde göster seçeneğini aktif ederek oynadığınız oyunları Discord'da gösterebilirsiniz.

Discord PlayStation entegrasyonu geldi! Discord PlayStation hesabı nasıl bağlanır?

15 ŞUBAT GÜNCELLEMELER

  • Yeniden boyutlandırılabilir pencereler. Alt başlıklar ve metin okuma kenar çubukları artık yeniden boyutlandırılabilir ve seçtiğin boyut saklanır.
  • Arayüz bildirim sesleri düzeltildi. Önceden, herhangi bir arayüz bir oyun için etkinleştiğinde, tüm etkinleştirilmiş mesaj bildirim sesleri susturuluyordu. Son zamanlarda birisi sana "Seni görmezden gelmedim, Discord bildirim vermedi," dediyse doğruluk payı olabilir. Onlara bu maddeyi gösterebilirsin. Tamamen bizim hatamız.
  • Kanalı hızlıca sustur ve susturmayı kaldır. Kanalın başlık çubuğundaki zile, Shift ile tıklayarak kanalın susturma ayarını değiştirebilirsin.
  • GIF eklerken artık mesajın kaybolmuyor. Önceden, yazmayı tamamlamanı bekleyen mesajını, GIF göndermeyi denediğinde ortadan kaldırıyorduk. Artık GIF mağazasından çabucak bir şey alıp dönene kadar mesajına göz kulak oluyoruz.
  • Etkinlikler için afiş görselleri. Artık masaüstündeyken, zamanlanan etkinliklerine afiş olarak görsel yerleştirebilirsin.

Discord PlayStation entegrasyonu geldi! Discord PlayStation hesabı nasıl bağlanır?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation 4 Playstation Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title