Haberler

Counter-Strike: Global Offensive, Steam oyuncu rekorunu tazeledi

Güncelleme:

Popüler dijital video oyun dağıtımcısı Steam'in istatistiksel verilerini paylaşan internet sitesi SteamDB'de yer alan verilere göre Counter-Strike: Global Offensive, 26 Şubat Pazar günü tüm zamanların anlık olarak en çok oyuncu sayısına ulaştı. CS: GO, 1,355,797 oyuncu ile Steam oyuncu rekorunu tazeledi.

Valve tarafından 2012 yılında piyasaya sürülen Counter-Strike: Global Offensive, Steam oyuncularının kütüphanesinde olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. VALORANT'ın piyasaya sürülmesiyle oyuncu sayısında büyük ölçüde düşüş yaşayan CS: GO, yıllar sonra tekrardan oyuncu sayısında artış yaşamaya devam ediyor.

CSGO, STEAM'DE OYUNCU REKORUNU TAZELEDİ

En son geçtiğimiz haftalarda eş zamanlı oyuncu rekorunu tazeleyen Counter-Strike: Global Offensive, 26 Şubat Pazar günü anlık olarak 1,355,797 oyuncu ile tüm zamanların en çok oyuncu sayısına ulaşmayı başardı.

Counter-Strike: Global Offensive, Steam oyuncu rekorunu tazeledi

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Şubat ayı itibarıyla iki kez oyuncu sayısında rekor yaşayan Counter-Strike: Global Offensive, 11 Şubat'ta 1,320,219 oyuncu ile yıllar sonra rekor kırarken 19 Şubat'ta ise 1,324,800 oyuncu ile rekor tazelemişti.

Counter-Strike: Global Offensive, Steam oyuncu rekorunu tazeledi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Go Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title