Haberler

    Cory Barlog, Sony oyunlarının PC'ye gelişiyle ilgili konuştu

    Güncelleme:

    Cory Barlog Game Informer'la gerçekleştirdiği bir röportajda Sony oyunlarının PC'ye gelişinin sebebinin stüdyoların ısrarı olduğunu söyledi.

    God Of War'un bilgisayarlar için çıkış yapmasıyla ilgili gerçekleştirilen bir röportajda Cory Barlog, Sony oyunlarının PC'ye gelişinin sebebinin stüdyoların ısrarı olduğunu söyledi.

    2018 Yılın Oyunu ödülünün sahibi God of War bilgisayarlar için oldukça iyi bir çıkış yaptı. Teknik anlamda PlayStation 4'ın getirdiği sınırlandırmalardan kurtulan ve PC için tekrardan inşa edilen oyun, pek çok kişi tarafından övgüyle karşılandı. Game Informer da God of War'un yönetmeni Cory Barlog ile oyunun portu hakkında bir röportaj gerçekleştirdi. Konuşulan konulardan birisi de Sony oyunlarının PC'ye geliş sebebiydi.

    Barlog bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada oyunların PC'ye gelişinin sebebinin Sony'ye bağlı oyun stüdyolarının ısrarı olduğunu söyledi. Barlog "Stüdyolar bunun gerçekten iyi bir fikir olduğunu söylüyordu. Sonunda bir kırılım noktasına geldik. O kadar çok öneri göndermiştik ki artık onlar da "Bunu duymaktan yoruldum. İyi o zaman bunu yapıyoruz." moduna geldiler" diyerek stüdyoların ısrarcı tavrının Sony'yi ikna ettiğini söyledi.

    Barlog böyle söylemiş olsa da kimse Sony'nin, oyunlarını bilgisayara getirmesinin tek sebebinin stüdyoların baskısı olduğunu düşünmüyor. Sony Interactive Entertainment'ın eski CEO'su Shawn Layden'a göre Sony, yeni müşterilere ulaşmak konusunda istekliydi. Layden Ekim 2019'da Sony'den ayrılmıştı.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Cory Barlog, Sony Oyunlarının PC'ye Gelişiyle İlgili Konuştu

    Layden geçen yıl yaptığı açıklamada "Ben oradayken geliştirdiğimiz strateji yeni müşterilerin, yeni hayranların olabileceği yerlere ulaşmamız gerektiğiydi. Onların olduğu yere gitmeliyim. Çünkü onlar benim evime gelmiyor, o zaman ben onların evine gitmeliyim. Peki onların evine gitmenin en iyi yolu ne? Yanıma en çok satan oyunlarımızdan birisini almak mı?" diyerek Sony'nin bu yeni stratejisi hakkında konuştu.

    Layden ayrıca oyunların PC'ye geliş zamanlaması hakkında da fikirlerini belirtti. Sony'nin oyunları ilk günden konsolların yanı sıra bilgisayarlar için de yayınlayacağını düşünmediğini çünkü bunun konsol satışlarını olumsuz etkileyebileceğini söyleyen Layden, iki yıl gibi bir süre beklendikten sonra böyle bir riske girmeden oyunların PC'ye port edilebileceğini söyledi.

    Gelen açıklamalar şimdilik PC oyuncuları için bir hayli olumlu gözüküyor. Artık God of War'un da portuyla beraber üç Sony özel oyunu bilgisayara gelmiş oldu. Sony'nin bir sonraki PC portu ise Uncharted 4 olacak. Oyunun bilgisayarlara geliş tarihi ise şimdilik belirsiz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    God of War Sony Haberler

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

    Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

    Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    Bakmadan Geçme

    GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir?
    Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

    Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title