Haberler

Cantuğ Özsoy Unlost kimdir, kaç yaşında? Cantuğ Unlost Twitch hesabı nedir?

Güncelleme:

Oyuncuların ve oyun tutkunlarının buluştuğu popüler Twitch platformunda Türkiye'nin başarılı yayıncıları arasında yer alan Unlost adıyla biline Cantuğ Özsoy kimdir? Cantuğ 'Unlost' Özsöy Twitch hesabı nedir?

Türkiye'nin sevilen ve başarılı yayıncılarından olan Cantuğ Özsoy, sosyal platformda Unlost adını kullanmaktadır. Popüler yayıncı Cantuğ Özsoy kimdir? Unlost Twitch hesabı nedir?

UNLOST KİMDİR?

Unlost kullanıcı adıyla bilinen ve milyonlarca takipçiye sahip olan Cantuğ Özsoy, Twitch yayıncısı ve Youtuberdır. Sosyal medya platformlarında kullandığı kullanıcı adı ise Unlostv olarak geçmekte.

CANTUĞ ÖZSOY KİMDİR?

Cantuğ Özsoy, 4 Temmuz 1990 yılında Eskişehir'de doğmuştur. Henüz 5 yaşındayken bilgisayar ile tanışmış ve en büyük ilgisi haline gelmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden 2014 yılında mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra bu alanda çalışmak istemeyen Cantuğ, oyun dünyasına tutkuyla bağlı birisini olmasının verdiği güvenle Twitch platformunda yayıncılık yapmaya başlamıştır. Twitch'te hızlı bir şekilde yükselişe yapan Unlost'un bu kadar tanınmasındaki sebep Half-Life oyunu olmuştur. Geçmişinde OWN3D.TV'de yayıncılık yapmıştır. O dönemlerde internet hızının yavaşlığı sebebiyle farklı bir adım atmış ve Türkiye'deki yayıncılara ve içerik üreticilerine danışmanlık hizmeti vermiştir. Sonralarda yayın yapma olağanı yakalayan Unlost, kısa zamanda oldukça fazla izleyici kitlesine ulaşmıştır. Aynı zamanda Unlostv adından bir YouTube kanalı olan başarılı isim, JTG'nin düzenlediği House of Gamers yarışmasına da katılmıştır. Son zamanlarda yakın arkadaşları ve aynı zamanda ekibiyle beraber İstanbul'a taşınan Unlost ve arkadaşları yayıncılık hayatlarına buradan devam ediyorlar.

UNLOST'UN BURCU, BOYU VE KİLOSU

Popüler Twitch yayıncısı Unlost, burcunun özelliklerini taşımaktadır denilebilir. Yengeç burcu olan başarılı yayıncı bulunduğu ortama çabuk uyum sağlayan bir kişiliğe sahip.

Çantuğ Özsoy 1.67 metre boyunca olup, 68 kilogramdır.

UNLOST CANTUĞ ÖZSOY'UN TWITCH VE YOUTUBE'DA KAÇ ABONESİ VAR?

Şubat 2021 itibariyle Cantuğ Özsoy'un Twitter hesabında 174binden fazla ve Instagram hesabında ise 655binden fazla takipçisi bulunuyor. Cantuğ'nun, Unlostv isimle YouTube kanalında 1,5 milyon abonesi mevcut.

Yayın hayatını sürdüren başarılı isim Cantuğ Özsoy'un Twitch kanalından ise 1,8 milyon takipçisi var.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Eskişehir Türkiye Türkiye Gamegar Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title