Haberler

Bethesda, iOS ve Android için Mighty Doom oyununu duyurdu

Güncelleme:

The Elder Scrolls, Fallout ve Doom serilerinin geliştiriciliğini yapan Bethesda, iOS ve Android kullanıcıları için Mighty Doom adlı yeni mobil oyununu duyurdu. Bu kez karşımıza "Mini Slayer" adıyla çıkan Doomguy, öfkesini mobil cihazlarda saçacak.

Bethesda, Zenimax'in sahibi olduğu Kanadalı stüdyo Alpha Dog tarafından Doom spin-off'u olarak geliştirilen Mighty Doom'u duyurdu. Mighty Doom, yeni Mini Slayer karakterini içeren aksiyon nişancı mobil oyunudur.

MIGHTY DOOM DUYURULDU

Canavarlarla dolu dikdörtgen bir alanda bir yukarı bir aşağı giderek canavarları öldüreceğiniz aksiyon nişancı oyunu Mighty Doom'da bölüm sonu canavarları da bulunmaktadır. Bölümlerin sonrasında karşınıza çıkan Boss'lar ile savaşarak Doom heyecanını mobil cihazlarda hissedin.

Bethesda, iOS ve Android için Mighty Doom oyununu duyurdu

Mighty DOOM'da mini iblis ordularını yok edin. Animasyonlu DOOM evreninde geçen bu tek dokunuşlu, yukarıdan aşağıya nişancı oyunu, cehennemin ateşli derinliklerinden gelen iblis ordularını parçalayıp parçalarken seni savaşın merkezine yerleştiriyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Bu arcade aksiyon, yukarıdan aşağıya nişancı oyununda ikonik DOOM dünyalarının mini versiyonlarına inin. Yüzlerce heyecan verici seviye boyunca yolunuzu patlatın ve güçlü olun. Seviye atladıkça zorlu baş düşmanlarla savaşın, güçlü beceriler kazanın, yeni teçhizatları yağmalayın ve efsanevi silahları yükseltin.

Bethesda, iOS ve Android için Mighty Doom oyununu duyurdu

MIGHTY DOOM NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yayınlanan Mighty Doom fragmanında, "rogue-lite oynanışına" sahip olduğundan bahsedilirken 21 Mart'ta iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağı açıklandı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Bethesda Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title