Haberler

Assassin's Creed'in yeni oyunu için çıkış tarihi verildi

Güncelleme:

Rift kod adıyla piyasaya sızdırılan yeni Assassin's Creed oyunu için Ubisoft söylentilerinde bulunan ünlü YouTuber j0nathan, oyunun çıkış tarihi için önümüzdeki seneyi gösterdi.

Son Assassin's Creed oyunu Valhalla'nın lansmanından bu yana iki yıl geçti ve bu süre zarfında içerik eklentileri dışında yeni bir Assassin's Creed duyurusu yapılmadı.

ASSASSIN'S CREED MIRAGE SIZDIRILDI

Ubisoft söylentileri ile ünlü YouTuber j0nathan'ın paylaştığı bir videoda Rift kod adıyla bilinen yeni oyunun adının assassin's Creed Mirage olacağını iddia etti. Oyunun MS 860 ve 870 yılları arasında geçmesi planlanırken şu anki Irak'ın başkenti Bağdat'ta geçeceği söylendi.

Sızdırılan bu söylentilere göre ise Assassin's Creed Mirage'in eski oyun tarzında geri döneceği ve 2023 baharında çıkış yapacağı bildirildi.

Keşfedilecek birçok şehrin olacağı söylenirken farklı diyaloglar, cinsiyetler ve level sisteminin yeni oyun ile kaldırıldığı açıklandı. Ayrıca Ubisoft'un 10 Eylül tarihindeki Ubisoft Forward etkinliğinde oyunu duyurması bekleniyor.

Assassin's Creed'in yeni oyunu için çıkış tarihi verildi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title