Haberler

2024 yılına kadar 5 yeni The Lord of The Rings oyunu gelecek

Güncelleme:

Embracer Group'un 3. Çeyrek 2022 finansal raporunda harici oyun stüdyoları tarafından üretilen The Lord of The Rings evrenine dayanan beş yeni oyun olduğu açıklandı. Oyunların Mart 2024'ün sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Şimdiye kadar, The Lord of The Rings (Yüzüklerin Efendisi) serisine dayanan yalnızca iki oyun biliniyor. Embracer Group, yayınladığı 3. Çeyrek 2022 finansal raporunda Orta Çağ evreninde geçecek 2024 yılına kadar beş yeni oyunun geleceği duyuruldu.

5 YENİ THE LORD OF THE RINGS OYUNU GELİYOR

İkonik karakterin Orta Dünya'daki yolculuğunu içeren, Daedalic Entertainment'ın uzun süredir ertelenen hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Lord of The Ring: Gollum ve Free Range Games'in co-op çok oyunculu aksiyon macera hayatta kalma oyunu The Lord of The Rings: Return to Moria'dır.

GOLLUM

İlk olarak 2019'da duyurulan The Lord of The Ring: Gollum, 2021'de piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak daha sonra birkaç kez ertelenerek yeni çıkış tarihi 2023 oldu. J.R.R. Tolkien'ın hikâyesinde ne kadar hayati rol oynasa da Gollum'un maceralarının çoğu henüz anlatılmadı. Yüzüklerin Efendisi: Gollum'da bu hikâyenin keyfine varacaksınız. Kara Kule'deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri'nin yanındaki zamana kadar her şeyi bulacaksın.

2024 yılına kadar 5 yeni The Lord of The Rings oyunu gelecek

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

RETURN TO MORIA

The Lord of The Rings: Return to Moria ise hayatta kalma oyunudur. Orta Dünya'nın dördüncü çağında geçen ve cücelerin ikonik yeraltı bölgesini keşfetmek ve sekiz cüceye kadar desteklenen co-op hayatta kalma oyunudur. The Lord of The Rings: Return to Moria bu yıl Epic Games'te piyasaya sürülecek.

2024 yılına kadar 5 yeni The Lord of The Rings oyunu gelecek

Embracer Group'un yayınladığı 2022'nin son çeyrek raporunda, "Bu çeyrekte Freemode, daha önce açıklanan Middle-Earth Enterprises satın alımını kapattı. Freemode için bu satın alma, farklı medya formatlarında Yüzüklerin Efendisi IP'si için hem dahili hem de harici ortaklar arasında büyük ilgi uyandırdı. Şu anda dış ortaklar tarafından yapım aşamasında olan ve 2023/24 mali yılında piyasaya sürülecek beş oyun var. Ayrıca harici bir ortak tarafından yapım aşamasında olan bir film bulunmaktadır. Freemode, organizasyonu güçlendirmek için işinin çeşitli bölümlerinde seçici anahtar işe alımlar yapmaya devam ediyor." sözlerine yer verildi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title