Haberler

    Game Of Thrones'un Arya'sı Son Bölümde İzleyenleri Çok Şaşırttı, Twitter Coştu

    Game Of Thrones dizisinin başlarında Ned Stark ve Kral Robert, evlerini birleştirme amacı güdüyorlardı. Dizi temel olarak bir ortaçağ fantazyasında (kılıçlar, büyüler, kaleler, soylular olan, temelinde ortaçağ Avrupa yaşayışı bulunan fantastik kurgular) geçtiği için, bunun yolu da genelde evliliklerden geçiyor.

    Game Of Thrones'un ilk başladığı dönemde Maisie Williams 13, canlandırdığı Arya Stark karakteri ise 11 yaşındaydı. Bugün Williams 22 yaşında, Arya ise seriye göre 18 yaşına gelmiş durumda. Yine de Arya, pek çok izleyici tarafından serinin küçük kız kardeşi olarak görülüyor. Bu nedenle de seyirciler, Arya ve Gendry arasındaki romantik yakınlaşmayı şaşkınlıkla karşıladı. Twitter, hayranların paylaşımlarıyla çılgına döndü.

    Serinin bazı hayranları karakterin 18 yaşında olduğunu ve istediğini yapabileceğini söylerken, bazıları ise karakterin davranışından dolayı hayal kırıklığına uğramış durumda. Bazı kullanıcılar ise karakterin kendi gözlerinde hala çocuk olduklarından bahsediyor.

    Game of Thrones evreninde geçen sekiz yıllık sürenin sonunda Sansa'nın da romantik bir hayatı olması seyircileri şaşırtmışa benziyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Game of Thrones Twitter Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title