Haberler

Game of Thrones 8. Sezonu Hangi Kanalda Yayınlanacak? Game of Thrones Nasıl İzlenir?

Güncelleme:

Game Of Thrones dizisi final sezonu ile 14 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek. Tüm dünyada hayranları tarafından merakla beklenen Game Of Thrones 8. sezonu için hangi kanaldan yayınlanacak, nasıl izlerim soruları sorulmaya başlandı. Peki Game Of Thrones internetten nasıl izlenir? GOT 8. sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Dünyayı kasıp kavuran Game Of Thrones final sezonu için geri sayım başladı. Hayranları merakla 8. sezon ilk bölümü yayın saatini bekliyor. Peki Game Of Thrones final sezonu ilk bölümü, Türkiye'de hangi kanaldan, saat kaçta, ne zaman yayınlanacak? Game Of Thrones internetten nasıl izlenir? GOT final sezonu kaç bölüm olacak? İşte detaylar...

Dizinin ABD yayıncısı HBO ve yapım şirketi tarafından yapılan duyuruya göre Game Of Thrones 8. sezon 1. bölümü; 14 Nisan Pazar günü saat 21.00'da ekrana gelecek. Game Of Thrones dizisi, daha önceki sezonlarında inanılmaz bir izlenme sayısına ulaşmıştı. GOT final sezonunun daha büyük rakamlara ulaşacağı konuşuluyor. Peki Türkiye'de hangi kanaldan ne zaman yayınlanacak?

GAME OF THRONE TÜRKİYE'DE HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Türkiye'de hatırı sayılır derecede hayranı olan Game Of Thrones dizisi için nasıl izlerim sorusu merak konusu. GOT Türkiye yayın hakları Digiturk'de. Game of Thrones 8. sezon ilk bölümü yeni bölümünün yayınlanmasından 24 saat sonra dizi 15 Nisan'da Digiturk ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Ayrıca diziyi henüz izlememiş olanlar için de serinin tüm bölümleri beIN CONNECT uygulamasından Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle izlenebiliyor.

GAME OF THRONES FİNAL SEZONU KAÇ BÖLÜM?

Game Of Thrones 8. sezon, diğer sezonlardan farklı olarak 6 bölümden oluşmuştur. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. Sezon, Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanacak. Senaryo, George R. R. Martin'in yayımlanacak olan Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı romanlarından ve ek olarak yeni sahnelerden oluşacak.

Sezon 8, Bölüm 1, Uzunluk: 54 dk

Sezon 8, Bölüm 2, Uzunluk: 58 dk

Sezon 8, Bölüm 3, Uzunluk: 82 dk

Sezon 8, Bölüm 4, Uzunluk: 78 dk

Sezon 8, Bölüm 5, Uzunluk: 80 dk

Sezon 8, Bölüm 6, Uzunluk: 80 dk

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Game of Thrones Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title