Haberler

Galatasaray Odeabank: 70 - Perfumerıas Avenıda: 61

Fıba Kadınlar Euroleague 2. turda Galatasaray Odeabank, Perfumerias Avenida'yı 70-61'lik sonuçla mağlup ederek, seride durumu 1-0 yaptı.

Fıba Kadınlar Euroleague 2. turda Galatasaray Odeabank, Perfumerias Avenida'yı 70-61'lik sonuçla mağlup ederek, seride durumu 1-0 yaptı.

Işıl Alben - Shavonte Zellous - Alba Torrens - Sancho Lyttle - Nevriye Yılmaz beşiyle maça başlayan Galatasaray Odeabank, Shavonte Zellous'un sayılarıyla iki buçuk dakikada 8-0'lık bir başlangıç yaptı. Perfurmerias Avenida ise Marta Xargay - Eshaya Muprhy - Marta Fernandez - Marija Rezan -Angelica Robinson ilk beşiyle maça girerken, koç Victor Lapena molayı aldı. Ancak molanın ardından da iyi dönen Galatasaray Odeabank oldu ve durum 15-2'ye kadar geldi. Konuk takım Eshaya Murphy ile sayılar bulsa da Nevriye ve Alba'dan gelen isabetlerle fark çift hanelerde olmaya devam etti ve ilk çeyrek 23-11 Galatasaray Odeabank lehine sonuçlandı.

Pota altından skor üretmeye devam eden Sarı - kırmızılılar, Nevriye ve Bone'dan gelen sayılarla etkili olmaya devam ederken, Perfumerias Avenida ise Murphy ve Robinson ile skor üreterek farkın daha fazla açılmasına izin vermedi. Mariona Ortiz'in orta sahadan kaydettiği üçlükle ilk devreyi 40-30'luk skorla Galatasaray Odeabank önde kapattı.

Üçüncü çeyreğin ilk bölümünde skor 8 sayı civarında giderken 9-0'lık Perfumerias Avenida serisiyle İspanya ekibi durumu 46-47'ye getirdi. Son bölümde toparlanan Ekrem Memnun'un öğrencileri, önde kalmayı sürdürürken üçüncü çeyreğin sonunda Işıl Alben'in basketi skoru belirledi: 52-49.

Son çeyreğe iyi başlayan takım ev sahibi Galatasaray Odeabank oldu. Savunmada çaldığı toplarla hızlı hücumdan kolay sayılar bulan Sarı kırmızılılar 11-2'lik seri ile farkı 12'ye çıkardı. (63-51) Murphy'nin önderliğinde geri gelmeye çalışan İspanyol temsilcisinin çabası yeterli olmadı ve Galatasaray Odeabank maçı 70-61 kazanarak seride durumu 1-0'a getirdi.

os (os) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alba Torrens Galatasaray Işıl Alben Odea Bank Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title