Haberler

    Galatasaray, O İsimlerden Vazgeçti!

    Brezilyalı dinamo Lucas Leiva'dan maliyeti, Kolombiyalı forvet Jackson Martinez'den ise sakatlık geçmişi nedeniyle vazgeçildi

    İki sezondur transfere çok para harcayan ancak Lukas Podolski dışında hiçbir isimden istediği verimi alamayan Galatasaray, bu kez temkinli... Nigel de Jong'un yerine ön libero arayan sarı-kırmızılıların listesinde ilk sırada Lucas Leiva yer alıyordu. Yaz döneminde Klopp'un transferine izin vermediği Leiva, Liverpool'la sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmadı ve Galatasaray'la Londra'da masaya oturdu.

    SİGHTORSSON DERS OLDU

    Sarı-kırmızılılar, 2.5 milyon Euro'dan 3 yıl için 7.5 milyon Euro ödemeye hazırdı ancak Brezilyalı dinamo, imza parasıyla birlikte 12 milyon Euro talep edince bu transferden yüksek maliyet yüzünden vazgeçildi. Forvet transferinde gündemdeki isim ise Jackson Martinez'di. Çin'de mutsuz olan Kolombiyalı forvet, gelmeye sıcaktı. Ancak Martinez'in Ekim ayından beri maça çıkmaması ve sakatlık geçmişi kafaları karıştırdı. Serdar Aziz ve Sigthorsson'da ağzı yanan sarı-kırmızılılar Guangzhou Evergrande'de forma giyen oyuncunun transferini de askıya aldı.

    Lucas Leiva bu sezon Liverpool ile 21 lig maçına çıktı. 3 asistle takıma katkı verdi.

    5 ATAN TAKIM DEĞİŞMİYOR

    İgor Tudor, Bursaspor'u 5-0 yenen takımı, Kasımpaşa maçında da sahaya sürecek. Semih Kaya iyileşse de forma Hakan Balta'da kalacak. F.Bahçe derbisindeki çirkin tezahüratlar nedeniyle TT Arena'daki Kasımpaşa maçına G.Saray taraftarı alınmayacak. Kasımpaşa taraftarı ise tribünde olacak.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Jackson Martinez Lucas Leiva Galatasaray Liverpool Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title