Haberler

Galatasaray, Dzeko ve Alex Song'un Transferi için Girişimlere Başladı

Güncelleme:

Galatasaray, Roma forması giyen Boşnak golcü Edin Dzeko ile West Ham United'da oynayan Kamerunlu orta saha Alex Song'u transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.

Forvet ve orta sahaya takviye kararı alan Galatasaray, top class isimleri radarına aldı. Sarı kırmızılılar, üst düzey iki isim ile transfer için resmen temasa geçti.

Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün, Bosna Hersekli Edin Dzeko ve Kamerunlu Alex Song için ayrı ayrı görüşmelere imza attı. Geçtiğimiz hafta Cenk Ergün önce İtalya'ya, ardından da İspanya'ya giderek bu iki ismin transferi için kolları sıvadı.

DZEKO VE SONG İÇİN TEMASLAR HIZLANDIRILDI

Ergün, önce Dzeko'ya Galatasaray forması giydirmek adına menajeri ile masaya oturdu. Kiralama formülü masaya yatırıldı. Roma, Dzeko'nun 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmazsa Galatasaray, Manchester City ile pazarlıklarını sıklaştıracak.


(Alex Song)

3.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

Dzeko'ya 3.5 milyon Euro garanti ücret teklif edilecek. Sarı kırmızılılar ön libero için de geçen sezon West Ham'da oynayan Barcelona'nın oyuncusu Alex Song ile ciddi şekilde ilgileniyor. Song bonservisiyle transfer edilecek.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Edin Dzeko Cenk Ergün Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

koc alı:

nah oluyor o kadar parayı nerden bulacak cım bom sızler verin yazarlar gastecilerparanız cokmu onu yazın

0
17
yanıtYanıtla
Taçsız Kral:

Özbek yalanları bunlar hep. Transfer sezonunda eleştiri almamak için yalan haber yaptırıyor artık yemiyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title