Haberler

    Alex Song, Galatasaray'a Gelmeye Hazır

    Güncelleme:

    Barcelona'da forma giyen Alex Song, Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün'e yeşil ışık yaktı. Yönetim ise Katalan ekibinden olumlu yanıt aldı.

    Galatasaray, ön libero arayışlarında istediği adamı buldu: Alex Song. Henüz 28 yaşında olan Kamerunlu oyuncu son iki yılı West Ham United'da kiralık olarak geçirirken, sezonun bitmesiyle yeniden Barcelona'ya dönmüştü. Fotomaç'ın haberine göre; Katalan ekibinde forma şansı az olan Song'un, kendisi ile temas kuran idari menajer Cenk Ergün'e Galatasaray'a gelmeye bu kez hazır olduğu mesajını ilettiği fade ediliyor. Yönetimin bu haber üzerine Song için Barcelona ile ilk teması kurduğu ve olumlu yanıt aldığı da gelen haberler arasında.

    EN AZ 3 YIL GÖTÜRÜR

    Resmi görüşme ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Başka ciddi talibi çıkmazsa Galatasaray, 1 yıl sözleşmesi kalan Alex Song'un sadece ücretini karşılayarak bonservisini almayı planlıyor. Tecrübeli oyuncuya sonrası için de yıllık 2.5-3 milyon euro civarında garanti ücret teklif edilmesi düşünülüyor. Melo'nun ayrılmasından sonra orta sahada büyük sıkıntı yaşayan yönetim, yıllarca Arsenal ve Barcelona forması giyen Kamerunlu milli oyuncunun en az 3 yıl sarı-kırmızılı takımın ön libero sorununu çözeceği görüşünde. Bu yüzden bu transfer için tüm şartların zorlanacağı bildirildi.

    TOP KAPMA USTASI

    Skora fazla etki etmese de Alex Song, orta sahayı rakiplerine dar eden bir oyun yapısına sahip. Güçlü fiziğiyle tanınan ve rakiplerine uyguladığı presle dikkat çeken oyuncu, aynı zamanda uzun boyu ve uzun bacakları sayesinde top kapma konusunda da oldukça usta bir isim.

    RIGOBERT'İN YEĞENİ

    Alex Song'u Galatasaray'a yaklaştıran bir diğer etken Rigobert Song'un yeğeni olması. 2004-2008 yılları arasında sarıkırmızılı takımda görev yapan ve iki şampiyonluk yaşayan Rigobert'in Alex Song'a İstanbul ve Galatasaray hakkında olumlu bilgiler verdiği ve gitmesini tavsiye ettiği ifade ediliyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    West Ham United Rigobert Song Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    ramo:

    gerizekali yönetim halakimi transfer edecegini bilmiyorlar eger alinirsa takima cok zarar verecek bu adam tam bir suc makinasi

    3
    4
    yanıtYanıtla
    dddddddddd:

    ULAN HER GELENE YILDIZ DİYİYORLAR. ARKADAŞ LİGİ SAMANYOLU GALAKSİSİNE ÇEVİRDİLER.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    alacak parası varmı ?

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title