Haberler

    Galaksinin Koruyucuları 3 Yönetmenliğinden Kovulan ve Sonra Tekrar Geri Alınan James Gunn,...

    Sosyal medya üzerinden yaptığı saldırgan şakalar yüzünden Disney tarafından kovulan James Gunn, yaşadığı zor süreci anlattı.

    Mart ayında Disney, insanları şaşırtan bir karar alarak James Gunn'ın Guardians of the Galaxy Vol. 3 için geri döndüğünü açıklamıştı. Şirketin James Gunn ile yollarını ayırmasının sebebi ise, Gunn'ın sosyal medyada yaptığı saldırgan şakalardı. Gunn, kovuluşu ve geri dönüşü hakkında uzun süre sessiz kalmayı tercih etse de en sonunda Deadline ile bir röportaj gerçekleştirdi.

    Gunn, kovulduğunu öğrendiğini ilk gün ile ilgili olarak şunları söyledi:

    "İlk gün…Tüm hayatımdaki en gergin andı. Hayatımda daha zor günlerim olmuştu ancak bu oldukça yoğundu. Sanki her şey bir anda yok olmuş gibiydi. Kariyerim bittiğini hissetmiştim."

    Oldukça zor günler yaşadığını ve kariyerinin bittiğini düşünen James Gunn, bu süre içerisinde ailesinden ve arkadaşlarından destek mesajları ve aramalar aldığını ancak tüm bu olan negatif şeylere odaklanamadığını ve canını acıttığını söylüyor.

    Daha sonra tekrar işe alınma süreciyle ilgili de konuşan yönetmen, şirketin kendisini aradığını, kendisine sahip oldukları için çok şanslı olduklarını ancak kendisinin buna inanamadığını söyledi. Gunn, bir noktada "Belki de gerçekten bir geleceğim vardır" diye düşündüğünü ve kendisinin daha çok mantıkla hareket eden bir insan olduğunu ve bunun da kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi.

    Yaşadığı zor süreçte troller tarafından da hedef haline gelen James Gunn, kimseyi suçlamadığını ve hatta en çok kendisini suçladığını söylüyor. Yönetmen, bu konuyla ilgili olarak şunları söylüyor:

    "Hiç kimseyi suçlamıyorum. Halka açık bir şekilde söylediğim şeyleri söyleme yolumdan dolayı kötü hissediyorum. Söylediğim şeylerden dolayı incinen insanlar olduğunu biliyorum ve bunlar hâlâ benim sorumluluğumda. Bunun için kötü hissediyorum ve tüm sorumluluğu alıyorum. Disney, beni kovmakta tamamen haklıydı. Bu, özgür ifade meselesi değildi. Onların beğenmediği bir şeyler söyledim ve beni kovmakta sonuna kadar haklıydılar. Bunun üzerine tartışılacak başka bir şey yok."

    Yönetmenin röportajının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Sosyal Medya James Gunn Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title