Haberler

Futbol Yorumcusu Ömer Üründül'ü Kalçasından Köpek Isırdı

Güncelleme:

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, futbol yorumcusu Ömer Üründül'ü tatil yaptığı Bodrum'da kalçasından köpek ısırdığını yazdı.

Futbol yazarı ve yorumcusu Ömer Üründül'ü köpek ısırdı. Sözcü yazarı Rahmi Turan bugünkü köşe yazısında, Ömer Üründül'ün bir köpek tarafından saldırıya uğradığını böyle yazdı:

"Ömer Üründül yaz aylarını Bodrum Gündoğan'da geçiriyor, sabah ve akşamları yürüyüş yaparak formunu koruyor, çok da iyi yapıyor. Önceki gün Gündoğan yaya yolundaki yürüyüşü sırasında çevresini 3 iri köpek sardı. Köpekler genellikle sevimli hayvanlardır ama onlara güven olmaz, bazen ısırırlar!

"ÖMER ÜRÜNDÜL KAÇSA KURTULURDU"

Ömer Üründül'ü "Hırrr" diye tehdit ettiler. Sokak köpekleri bunlar… Niye başı boş? Belediyeye sormak lâzım!
Ömer Üründül korkmadı… Keşke korkup kaçsaydı… Korkmadığı için, o azgın hayvanlardan birinin dişleri "hart diye" kalçasına geçti!

"BODRUM BELEDİYE YETKİLİLERİ, BU YAZIYI İHBAR KABUL ETSİNLER"

Kadim arkadaşı Kemal Ulusu, Ömer Üründül'ün yardımına koşup onu Bodrum Devlet Hastanesi'ne yetiştirdi. Kuduz aşısı yaptılar! Kocaman bir iğne! Köpekler ne oldu? Başkalarını ısırmak üzere ortadan kayboldular! Bodrum Belediye yetkilileri bu yazıyı bir ihbar kabul etsinler. Yoksa daha çok kişinin poposu ısırılacak!

Kemal Ulusu, Ömer Üründül'e sordu: "Bir sıkıntın var mı?" Üründül "Popomun üzerine oturamıyorum" dedi. Geçmiş olsun diyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ömer Üründül Rahmi Turan Gündoğan Sözcü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title