Haberler

Futbol: Şeyh Casim Kupası

El Sadd takımı, El Lahviye'yi 3 2 yenerek, kupanın sahibi oldu.

Katar'ın süper kupası niteliğindeki Şeyh Casim Kupası'nı El Sadd takımı, El Lahviye'yi 3-2 yenerek kazandı.

Başkent Doha'da, Lehviya Abdullah bin Halife Stadı'ndaki karşılaşmada, El Sadd takımının ilk golü daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı oyuncu Rodrigo Tabata'dan 10. dakikada geldi. El Lahviye, 12. dakikada Vladimir Weiss'in penaltıdan attığı golle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

El Lahviye ikinci yarıda, Tunuslu Youssef Msakni'nin 71. dakikada kaydettiği golle 2-1 öne geçti. El Sadd takımının 80. dakikada kazandığı penaltıyı Brezilyalı Muriqui gole çevirerek, 2-2 eşitliği sağladı. Bu golden 6 dakika sonra El Sadd takımında Muriqui topu ağlara göndererek, takımına 3-2 üstünlüğü getirdi. Karşılaşma da bu skorla sona erdi ve El Sadd takımı Şeyh Casim Kupası'nı kazandı.

İngiltere Premier Ligi'nden ayrılıp bu sene Katar'a gelen Danimarkalı teknik adam Micheal Laudrup, El Lahviye ile çıktığı ilk maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

El Lahviye geçen sezon Katar Yıldızlar Ligi şampiyonu, El Sadd ise Emir Kupası'nı kazanarak, Şeyh Casim Kupası'nda oynamaya hak kazanmıştı.

Katar Futbol Federasyonu'ndan daha önce yapılan açıklamada, maçın gişe gelirlerinin Gazze'ye bağışlanacağı belirtilmişti. - Doha

Kaynak: AA / Spor

Rodrigo Tabata Beşiktaş Katar Doha Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title