Haberler

Futbol Kulübü Başkanının Gazeteciyi Darbettiği İddiası

Adıyaman'da yerel gazetede çalışan Zeynal Boz, kendisini darbettiği iddiasıyla Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem'den şikayetçi oldu.

Adıyaman'da yerel gazetede çalışan Zeynal Boz, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem tarafından darbedildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

İddiaya göre, Atatürk Stadı'nda oynanan Adıyamanspor- Tekirova Belediyespor maçının sonunda stat koridorlarında Erdem ve Boz arasında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi sonucu Boz darbedildi.

Eskisaray Polis Merkez'ne giden Boz, kendisini darbettiği iddiasıyla Erdem hakkında şikayetçi oldu.

Boz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adıyamanspor ve Tekirova Belediyespor arasında oynanan maçı takip etmek amacıyla statta bulunduğunu belirterek, "Stattan ayrılmak için koridorlardan geçtiğim sırada Kulüp Başkanı Abdullah Erdem ile karşılaştım ve bana tokat attı" diye konuştu.

Darbe nedeniyle sol kulağının kızardığını öne süren Boz, "Şu anda sol kulağım duymuyor. Başkanla karşılaştığımda bana durduk yere tokat attı ve 'git, bu haberi de yaz' dedi. Daha önce de telefonda r tartışmamız olmuştu" ifadesini kullandı.

Kulüp Başkanı Abdullah Erdem ise statta karşılaştığı Boz ile aralarında arbede yaşandığını ancak darp iddiasının doğru olmadığını savundu.

Boz'un daha önceki yönetimde de bulunduğunu belirten Erdem, "Arkadaşımız basın mantığıyla hareket eden bir arkadaş değil, kişisel düşünüyor. Kendisi daha önceki yönetim kurulumuzda yer aldı ancak daha sonra Adıyamanspor'u en zor zamanında bırakıp gitti. Eğer basın kimliği altında bir suçlama varsa bütün Adıyaman basınından ve kamuoyundan özür diliyoruz" şeklinde konuştu.

Olayın bir komplo olduğunu savunan Erdem, şunları kaydetti:

"Arkadaşımızın davacı olması demokratik hakkıdır. Yalnız burada şahsımdan davacı olmak söz konusu değil, Adıyamanspor'dan davacı olunur. Adıyamanspor'u sevenler de yeri ve vakti geldiğinde gereken cevabı verecektir. Olay yargıya intikal ettiğinde yargı da gerekli her şeyi göz önünde bulundurup haklı veya haksız durumda gerekeni yapacaktır. Yargının vereceği karara saygımız sonsuzdur." - Adıyaman

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Erdem Adıyamanspor Tekirova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title