Haberler

Fuhuş çetesi, kadınların fotoğraflarından katalog yapıp müşterilerine göndermiş

Güncelleme:

Emniyet ekiplerinin Konya merkezli 3 ilde düzenlediği operasyonda iş vaadiyle kandırılıp fuhşa zorlanan kadınlar kurtarıldı. Şüphelilerin ayrıca kadınlarla ilgili katalog hazırladıkları ve "Apartmanda elektrik var, apartmanda elektrik yok" gibi şifreler kullandıkları ortaya çıktı.

Konya merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kadın 12 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin, kadınların fotoğraflarıyla hazırladıkları katalogları müşterilerine gönderdikleri, ayrıca 'Apartmanda elektrik var' ve 'Apartmanda elektrik yok' şifrelerini kullandıkları ortaya çıktı.

Fuhuş çetesi, kadınların fotoğraflarından katalog yapıp, müşterilerine göndermiş

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorladıkları öne sürülen çeteye yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından da geçen salı günü, Konya, Antalya ve Çankırı'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda biri yabancı uyruklu 3'ü kadın 12 şüpheli gözaltına alındı.

Fuhuş çetesi, kadınların fotoğraflarından katalog yapıp, müşterilerine göndermiş

KATALOG YAPMIŞLAR

Yürütülen soruşturmada, şüphelilerin, müşterilerine, 'Apartmanda elektrik var' ya da 'Apartmanda elektrik yok' şifereleriyle fuhuş için kadın olup olmadığını bildirdikleri saptandı. Kadınların fotoğraflarından hazırladıkları katalogları da müşterilerine gönderdikleri belirlendi. Şüphelilerin cep telefonlarında ise kadınların fotoğrafları ele geçirildi.

Fuhuş çetesi, kadınların fotoğraflarından katalog yapıp, müşterilerine göndermiş

Türkiye'ye iş bulmak için gelen yabancı uyruklu kadınları, iş vaadiyle kandırıp pasaportlarına el koyarak, fuhuşa zorladıkları öne sürülen 12 şüpheli, sorgularının ardından 'Fuhuşa yer temin etmek ve sahtecilik' suçlarından bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheli kadınlardan C.K.'nın eşi S.O.'nun daha önce yapılan bir fuhuş operasyonunda gözaltına alınıp, tutuklandığı belirtildi.

Operasyonda kurtarılan 25 kadının sınır dışı edildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Konya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

aslan:

gel bide istanbulu gör her ev fuhuş yuvası olmuş

2
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu millet akıllanmaz hıv yiyip geberecekler işte Allah''a şükür bu konuda içim rahat boşanmış ta olsam zina etmiyorum hastalıktan da korkmuyorum

1
3
yanıtYanıtla
azeriler bastı memleketi:

yeni petrol bu galiba aliyev aga?

2
1
yanıtYanıtla
TURK:

azeri, özbek, kırgız ve kazaklar türkiyeye genellikle bu iş için geliyor

yanıt1
yanıt1
BİRSEN:

Cevabım TURK sana neden Türkiyeye niye geliyorlar hiç düşündünmü bizim salak erkekler yüzünden siz erkekler bu kadınlara gitmezseniz onlarda bu işi yapmak zorunda kalmaz parayla birlikte sizi istemeyen bir kadınla olmak erkeklik değil acizliktir.

yanıt0
yanıt1
Ceza:

Hakim ve Savcılar bi kandırılan kızları kendi kızları yerine koyup bu kanı bozuklara öyle ceza versin lütfen.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title