Haberler

Frig Vadisi Tanıtımı İçin Balon Uçuruldu

Afyonkarahisar'daki turizm merkezlerinin tanıtılmı için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu'nun düzenlediği etkinlikte İhsaniye ilçesindeki Frig Vadisi'nde balon uçurulu.Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu Genel Müdürlüğü, kentteki turizm merkezlerinin tanıtılması bu merkezler hakkında farkındalık oluşturulması için ortak bir etkinliğe imza attı.

Afyonkarahisar'daki turizm merkezlerinin tanıtılmı için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu'nun düzenlediği etkinlikte İhsaniye ilçesindeki Frig Vadisi'nde balon uçurulu.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu Genel Müdürlüğü, kentteki turizm merkezlerinin tanıtılması bu merkezler hakkında farkındalık oluşturulması için ortak bir etkinliğe imza attı.

Frig Vadisi Aslan Kaya Mevkii'nde gerçekleştirilen balon uçuşu hakkında bilgi veren İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, bölgede Frig Vadilerinin geniş bir alana sahip olduğunu söyledi.

Bu alanda kamp, yürüyüş çalışmaları yapıldığını dile getiren Çabuk, şöyle konuştu:

"Bu sürece balon ile destek vererek tanıtımın ve turizm canlandırılması en büyük hedefimiz. Türk Hava Kurumu ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin de gayretleriyle böyle bir etkinlik yapıldı. Frig Vadisi'nde Aslan Kaya mevkiinde balon uçurularak ilçe protokolüne ve vatandaşlara gösterildi. Etkinliğin ikinci etabı olan İhsaniye şehir merkezindeki çim sahada hava muhalefeti nedeniyle balon açılmasına rağmen uçuş gerçekleştirilemedi. İlerleyen günlerde ilçe merkezimizde balon uçuşunun yapılması planlanıyor."

Düzenlenen etkinliğine Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Özge Öztürk Demirayak, Afyonkarahisar Arkeoloji Müze Müdürü Mevlüt Üyümez, İhsaniye Kaymakamı Hamit Bağlama, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Döğer Belediye Başkanı Ahmet Ulu ile ilçe sakinleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şaban Çabuk İhsaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title