Haberler

Fiziksel Engeli, Örnek Okur Olmasını Engelleyemedi

Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi tarafından Nisan ayında hayata geçirilen Örnek Okur Projesi kapsamında Mayıs ayının örnek okuru seçilen fiziksel engelli Musa Arıcı için Manavgat kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi.

Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi tarafından Nisan ayında hayata geçirilen Örnek Okur Projesi kapsamında Mayıs ayının örnek okuru seçilen fiziksel engelli Musa Arıcı için Manavgat kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu " Kardeşimiz 2013 Ocak ayından itibaren 11 tane kitap okumuş. Bunlara sayfa itibarı ile baktığımızda çok yüklü bir rakama geliyor. Biz hakikaten tebrik ediyor, teşekkür ediyoruz. Gurur duyuyoruz Örnek olacak inşallah her ay sen birinci ol. Başkaları da olsun ama benim gönlüm senden yana. Siz okursanız 2 çocuğunuz varmış Allah bağışlasın onları da dünyanın en iyi evladı olarak yetiştirirsin" dedi.

2013 yılı Ocak ayından itibaren sırasıyla; da Vincinin Şifresi (Dan Bravn), Bir Çift Yürek (Manro Morgan), Gözyaşım yollarda Kaldı (Ömer Faruk Köse), Cengiz dağcı (İsa Kocakaplan), Bir Çift martı Görmüştü Çocuk (Pelin İstanbulluoğlu), Şah ve Sultan (İskender Pala), Serenat (Zülfü Livaneli), Künye (Necip Fazıl), Seni Arıyorum Romanlarımda (Necip Fazıl), Nartanem Side (Halil Yıldırım) ve Aya Gün Değdi (Mustafa Erol) isimli kitapları okuyan Musa Arıcı, "İnsanlara örnek olabiliyorsam ne mutlu bana. Okumanın sonsuz olduğunu düşünüyorum. İnsanlar okusunlar. Herkes okusun.

Bir esnaf bile boş zamanını değerlendirsin okusun. Okumanın sınırı yok.

Okuyan çok oldukça geleceğimiz aydınlık olur" dedi.

(AK)

04.06.2013 14: 15: 46

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Bulgurlu Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title