Haberler

Firarda 10 çocuk sahibi olan Galip Öztürk'ün, taşıyıcı annelere 216 bin euro ödediği ortaya çıktı

Güncelleme:

Türkiye'de cinayete azmettirme suçundan müebbet hapis cezası alınca ülkeden kaçan Metro Turizm'in firari patronu Galip Öztürk, Gürcistan'ın Batum şehrine yerleşmişti. Uzun zaman sonra firarda sahip olduğu 10 çocukla gündeme gelen Öztürk'ün eşi, konuyla ilgili Bild Gazetesi'ne açıklama yaptı.

Firarda 10 çocuk sahibi olan Galip Öztürk'ün taşıyıcı annelere 216 bin Euro ödediği ortaya çıktı

İKİ ÜLKEDEN VATANDAŞLIK ALMAYI PLANLIYOR

Öztürk'ün 23 yaşındaki Rus eşi Christina Öztürk'ün paylaştığı bilgiye göre, firari patron taşıyıcı annelere çocuk başı 24 bin euro ödedi. Kendisinden olan 6 yaşındaki kızı Victoria'yı ve taşıyıcı annelerden olma 10 çocukla mutlu aile pozları veren Christina, geniş aile olmayı sevdiklerini dile getirdi. Rus eş, önceki eşinden 9 çocuğu daha bulunan Galip Öztürk'ün Gürcistan ya da Rusya'dan vatandaşlık almayı planladığını da söyledi.

"HER ŞEY BENİM KONTROLÜMDE"

Eşinin çok çocuk istediğini ancak kendisinin bunu yapamayacağını dile getiren Christina Öztürk, çocukların dadılar eşliğinde büyütüldüğünü söyleyerek, "Programları ben belirliyorum. Her şey benim kontrolümde. Dadıların hangi çocuğu, neyi, ne zaman, hangi ölçülerde vereceğini anlatıyorum. Onlardan raporlar alıyorum." dedi.

Firarda 10 çocuk sahibi olan Galip Öztürk'ün taşıyıcı annelere 216 bin Euro ödediği ortaya çıktı

Firarda 10 çocuk sahibi olan Galip Öztürk'ün taşıyıcı annelere 216 bin Euro ödediği ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bild Gazetesi Galip Öztürk Gürcistan Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil?
500

Yorumlar (31)

GÜRCİSTAN DA OLDUĞU YILLARDIR BELLİ.:

Anafikir şu mu; Eğer paranız varsa yakalanmazsınız. DOĞRU MU ANLADIM.

50
0
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Vay be her otobüse bir şöför yapacak bu gidişle

39
2
yanıtYanıtla
Cengizhan:

Kendi milletin basinda bela iken kan emici alcak birde daha fazla bela olmak icin 10 tane.daha yapmis

28
2
yanıtYanıtla
nnnn:

:=))))))) güzel yorum güldüm ama helal ya 9 çocuk ne güzel olmuş evde baksana

yanıt9
yanıt0
BATUMLU:

Adamın keyfi yerinde otel bile aldı gürcistanda başında duruyor , ne kaçak göçeği, isteseler özel uçakla 3 saatte getirirler. Bakmayın böyle yazılanlara firari diye üst düzeyler gidip otelinde kumar bile oynuyor. Yemeyin bunları .

28
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Gürcistan iade etmiyormu bu firariyi

24
0
yanıtYanıtla
Hakan sarım:

Bu adam kırmızı bültenle aranırken Gürcistan’da serbest dolaşmasına kim neden izin veriyor soru bu cevap ne?

21
0
yanıtYanıtla
Garip:

Gürcistandan istenirse iki dakikada getirilir herhalde. Bu 10 çocuk meselesi garip geldi ama yıllardı tek haber mi çıkmaz kardeşim.

yanıt7
yanıt0
Samsunlu:

yazık bu çocuklara..

15
3
yanıtYanıtla
nnn:

yooo valla hiç de yazık değil adamlar yıkılmaz devlet oldular 9 kardeş maşallah. . . para var pul var anneleri de arkalarında daha ne :??

yanıt4
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title