Haberler

Cezaevindeki genç, "sperm kaçırma" yöntemiyle hapishanede baba oldu

Güncelleme:

İsrail tarafından 11 yıl hapse çarptırılan Filistinli tutuklu Muhammed Yusuf el-Kudra, yapılan tüm engellemelere rağmen "sperm kaçırma" yöntemiyle baba oldu.

İsrail hapishanesindeki Filistinli tutuklu Muhammed Yusuf el-Kudra, İsrail'in tüm kısıtlamalarına rağmen "sperm kaçırma" yöntemiyle baba oldu.

"NEŞEMİZ EKSİK"

Filistinli 35 yaşındaki Kudra'nın Mücahid adı verilen oğlu Gazze'deki Han Yunus'ta bulunan Nasır Tıp Kompleksinde dünyaya geldi. Kudra'nın kayınvalidesi Nadya el-Kudra AA muhabirine, İsrail'in dört yıldır Muhammed Yusuf'u ziyaret etmelerini engellediğini belirterek, "Büyük bir sevinç içerisindeyiz ancak babasının burada olmaması nedeniyle neşemiz eksik." dedi.

Cezaevindeki genç, 'sperm kaçırma' yöntemiyle hapishanede baba oldu

BİRKAÇ BAŞARISIZ GİRİŞİMLERİ OLMUŞ

Tutuklu babanın kız kardeşi Menal ise birkaç başarısız girişimin ardından başarılı bir operasyonla hapishanedeki kardeşinin bebek sahibi olduğunu aktardı. Bebeğin doğumuyla büyük bir sevinç yaşadıklarını söyleyen kız kardeş, "Kardeşimin 4 buçuk yıl daha hapishanede kalacak olması yüzünden sevincimiz yarım kaldı." ifadelerini kullandı.

BU YÖNTEMLE DOĞAN 96. BEBEK OLDU

İsrail ordusunun 2014 yılında Gazze Şeridi'ne düzenlediği operasyon sırasında gözaltına aldığı Muhammed Yusuf Kudra, çıkarıldığı mahkeme tarafından 11 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Filistinli esir ve tutuklularla ilgili kuruluşların verilerine göre, "sperm kaçırarak" tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen çocuk sayısı 96'ya yükseldi.

Kaynak: AA / Dünya

Muhammed Yusuf İsrail Gazze Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (21)

...:

aman eksik kalmayın bir gelecek veremeyeceğiz çocuklara yazık değil mi. kıymetli genlerini geleceğe aktardığın için tebrik ederiz demek isterdim ama hiç kimse için bir gelecek kalmadı.

51
43
yanıtYanıtla
Sadece vatandas:

O bebegin geleceginin zor olmasının nedeni acaba israil denen terör devleti olabilir mi? Niye sadece ev sahibini sucluyorsunuz hırsızın sucu yokmu.

yanıt43
yanıt15
sizin gibi:

koyun değil onlar da ondan sizler her şeyden korkan kendini akıllı sanan aslımnda kul köle olan zavallılarsınız. dininiz imanınız para

yanıt10
yanıt7
KUMLU CAM:

Orda telefonu tutan bir el olmasa bebeğin arkasında bir kadın olduğunu fark etmek mümkün değil.

27
46
yanıtYanıtla
ABUZİTTİN:

her ülkenin dini esaslarına saygı lütfen. . .

yanıt18
yanıt14
TESETTÜRDEKİ AMAÇ:

O ZATEN.

yanıt22
yanıt5
Gİhn:

İnsanların giyim kuşamı sizi ne kadarda igilendiriyor, bırakın isteyen istediği gibi giyinsin size ne arkadaşlar onun tercihi.

42
17
yanıtYanıtla
haksızlık:

yapılan haksızlığa, zulme değil de peçeye takılan arkadaşlar; parmağa değil gösterdiği yere bakın lütfen . . .

45
10
yanıtYanıtla
Mehdi:

Bunlarin isi gücü cocuk yapmak. Ay´i bosver millet Mars´a gidiyor artik. Islam demek ilim demek. Artik bunu anlayin. . . . .

30
19
yanıtYanıtla
osman kalem:

rüzgardan bebek doğuyor. spermi kaç derecede kaçırdınız ve korudunuz? bana hiç inandırıcı gelmiyor.

20
25
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title