Haberler

Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Başkan Lokman Çağırıcı'yı ziyaret etti

Güncelleme:

Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti.

Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti. Mustafa, Filistinlilere ve Filistin davasına maddi ve manevi olarak verdiği destekten dolayı teşekkür ederken Çağırıcı da "Bu haklı davanızda her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

İstanbul'da bir dizi temaslarda bulunan Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Bağcılar Belediyesi'ni ziyaret etti. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, misafirini makamında ağırladı.

HAKLI DAVANIZDA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

İkili arasında gerçekleşen özel görüşmede birçok konuya değinildi. Türkiye ile aralarındaki dayanışmaya değinen Mustafa, "Bağcılar Belediyesi olarak Filistin'deki yerel yönetimlere, belediyelere yaptığı yardımlar için size çok teşekkür ediyorum. İstanbul'da yaşayan Filistinlilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi, sağlık, eğitim alanlarındaki desteklerinizden dolayı minnettarız. Ayrıca Türkiye'nin Filistin davasına desteğiniz, Filistin halkının meşru davası ve özgürlüğü için yaptığınız çalışmalar için şükranlarımı sunuyorum" dedi. Mustafa, bu yılki Filistin Kültür Haftası etkinlikleri ve Filistin Halkıyla Dayanışma etkinliklerinin Bağcılar'da gerçekleştirilmesini talep etti.

Filistin'le aynı duyguları taşıdıklarını söyleyen Çağırıcı da "Bu haklı davanızda her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanındaydık bundan sonra da gücümüz nispetinde yardıma devam edeceğiz. İnşallah Filistin en kısa zamanda huzura ve refaha kavuşacak. Ziyaretiniz bizi çok memnun etti" dedi.

YENİ HİZMET BİNASINI ÇOK BEĞENDİ

Görüşmenin ardından Mustafa ile Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi'nin yeni hizmet binasını gezdi. Büyükelçi, Selçuklu ile çağdaş mimari anlayışı harmanlanarak inşa edilen ve son teknolojiyle donatılan yeni hizmet binasını çok beğendiğini dile getirdi. Mustafa, özellikle yeni meclis salonuna hayran kaldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lokman Çağırıcı Filistin Bağcılar Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title