Haberler

Fida Film, DreamWorks'un Türkiye Temsilcisi Oldu!

Güncelleme:

Bu anlaşma ile birlikte Fida Film, 2013 yılından itibaren DreamWorks tarafından yapımı gerçekleştirilecek filmlerin; sinema, ev sineması, tv, internet mecralarındaki münhasır haklarının sahibi oluyor.

DreamWorks, 1994 yılında Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg ve David Geffen tarafından kuruldu. Şirketin yapımcılığını üstlendiği ve büyük gişe başarısı elden eden filmler arasında; Tom Hanks'in oynadığı "Saving Private Ryan-Er Ryan'ı Kurtarmak", Kevin Spacey'in başrol oynadığı "American Beauty-Amerikan Güzeli" ve Russell Crowe'un başrol oynadığı "Gladiator-Gladyatör" ve Tom Cruise'un başrolde olduğu "War Of The Worlds – Dünyalar Savaşı" gibi filmler mevcut.

Ocak 2013'te çekimleri başlayacak ve Ringan Ledwidge'in yönetmenliğini yapacağı, zaman yolculuğunun konu edildiği bilim-kurgu türünde büyük ilgi uyandırması beklenen "Glimmer", tüm zamanların en çok satan bilgisayar oyunlarından birisi olan "Need For Speed" in sinema uyarlaması, başrolünü Vince Vaughn'un üstlendiği komedi filmi "The Delivery Man" yeni dönemde heyecanla beklenen DreamWorks projelerinden sadece birkaçı...

Portföyünde 400'e yakın yabancı film'e sahip olan Fida Film, DreamWorks temsilciliğiyle var olan güçlü portföyünü daha da güçlü hale getirerek, sinema severleri Tiglon dağıtımında filmlerle buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Steven Spielberg David Geffen Tom Hanks Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title