Haberler

    Fiat 500l Yeni Reklam Filmi ile Karşımızda!

    Fiat'ın efsanevi 500 modelinin çizgisini büyüyerek taşıyan, ailenin 5 kapılı yeni temsilcisi Fiat 500L, Türkiye'de çekilen yeni reklam filmiyle ekranlarda yerini alıyor.

    "Büyüsen de tarzını kaybetme' mottosuyla hazırlanan reklam filminde, 20'li yaşlarındaki gençler 30'lu yaşlarına mesaj göndererek, gençlik hayallerinden uzaklaşmamalarını, tarzlarını kaybetmemelerini istiyor.

    Ülkemizde biri otomatik şanzımanlı olmak üzere, 2 adet Multijet II dizel motor ve yenilikçi Turbo Twinair motor da dahil olmak üzere, 2 adet benzinli motor seçeneğiyle 39 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla satışa sunulan Fiat 500L, kullanıcı dostu teknolojileri ile fark yaratıyor.

    Fiat Türkiye'nin, markanın efsanevi modeli 500 ailesinin 5 kapılı en yeni üyesi 500L için hazırladığı reklam kampanyası, "Büyüsen de tarzını kaybetme' mottosuyla ekranlara geliyor. Reklam filminde 20'li yaşlarındaki gençler 30'lu yaşlarına mesaj göndererek, gençlik hayallerinden vazgeçmemelerini, yaşları ilerlese de tarzlarını korumalarını istiyor. Reklamda, Fiat 500'ün büyüyerek, 5 kişilik bir ailenin ihtiyaçlarına cevap verebilen bir aile otomobiline yani Fiat 500L'ye dönüştüğü, ancak 500'ün çizgilerini, tarzını ve ruhunu koruduğu vurgulanıyor.

    Leo Burnett ve Fiat Türkiye imzalı reklam filminin çekimleri, Bolu, Mudurnu, Abant ve İstanbul'un farklı mekanlarında 3 günde gerçekleştirildi. Yönetmen koltuğunda Ozan Yalabık'ın yer aldığı, görüntü yönetmenliğini ise dünyada birçok farklı otomobil reklamında imzası olan Klaus Krieger'in gerçekleştirdiği filmde, Empire Of The Sun grubunun seslendirdiği "Alive' isimli parçası, yeni Fiat 500L'ye eşlik ediyor.

    Tasarımı, teknolojisi ve fonksiyonelliğiyle kendini farklı ve özgür hissetmek isteyenlerin ilk tercihi olacak Fiat 500L, oldukça geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Başlangıç fiyatı 39.900 TL olan Fiat 500L, biri otomatik şanzımanlı olmak üzere, iki adet Multijet II dizel motor ve yenilikçi Turbo Twinair motor da dahil olmak üzere, iki adet benzinli motor seçeneğiyle pazara sunuluyor.

    Ön satışta müşterilerin büyük beğenisini toplayan ve geçtiğimiz iki aylık dönemde sınıfının en çok satan otomobili olan Fiat 500L'nin Popstar versiyonunda, lansmana özel, 3.500 TL değerindeki "Panoramic Edition' paketi, 31 Ağustos'a kadar hediye ediliyor. Müşteriler Panoramic Edition'da, 17 inç alaşımlı camlar, panoramik cam tavan, arka park sensörü, elektrikli bel ayarlı ön ve arka koltuklarla ön ve arka kolçak gibi özelliklere ücretsiz sahip oluyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Türkiye Fiat Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title